Reprezentare

Ai o negociere cu miză foarte ridicată și vrei să fii sigur de succesul ei?

Putem ajuta. Venim alături de tine în negociere și chiar negociem în locul tău, în baza experienței de peste 20 de ani a specialiștilor noștri.

Ce presupune serviciul de reprezentare

Este singurul serviciu de acest tip din România și presupune ca un specialist Leverage să te însoțească în negociere sau să fie delegat să negocieze în locul tău. Te ajută să detensionezi negocierile cu miză ridicată și îți aduce rezultate concrete.

De ce să apelezi la serviciul de reprezentare

1

Vrei să fii sigur de rezultatele negocierii

Te-ai pregătit pentru negociere, știi ce trebuie să faci, dar nu ai curajul să pui în aplicare planul dezvoltat? Crezi că e posibil să te lași dus de val în timpul discuțiilor? Cu ajutorul specialiștilor Leverage, ești sigur că obții rezultatele dorite.

2

Ai nevoie de un specialist cu experiență solidă în domeniu

Înțelegem cât de importantă este o negociere pentru tine. Știm că e dificil să îți menții calmul atunci când la mijloc sunt interese importante și mize mari. Ești pe mâinile sigure ale unor specialiști cu o experiență de peste 20 de ani în negociere și vânzări.

3

Te confrunți cu o negociere foarte tensionată, cu miză ridicată

Te pregătești cu ajutorul simulărilor și instrumentelor de top aduse de la Harvard Law School (Program on Negotiation) și Wharton Executive Negotiation Workshop.

4

Îți dorești soluții, nu apelul la măsuri judecătorești

Prin serviciul de reprezentare în negociere, găsim soluții. Ne concentrăm pe „ce” (cât e de obținut), dar ne interesează și „cum” (care e modalitatea prin care obții). Ne asigurăm că nu e necesar să recurgi la măsuri drastice sau să rămâi în situații conflictuale, facilitând ajungerea la un acord valoros și implementabil pentru ambele părți.

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de reprezentare

 • Când ai de purtat negocieri cu miză foarte mare
 • Când ești nesigur de modul în care să abordezi negocierea
 • Când ai nevoie de mai multe opinii în timpul negocierii, mai ales atunci când vorbim despre echipe de negociatori
 • Când stadiul în care a ajuns negocierea implică tensiuni ridicate
 • Când vrei să fii sigur de rigurozitatea procesului

Întrebare

Cu ce e diferit ce faceți voi de rolul unui avocat?

Răspuns

Suntem specialiști în procesul și abilitățile de negociere și putem genera mai ușor rezultatele pe care avocații le pot pune în acorduri comerciale. Ne completăm pentru interesul clientului.

Întrebare

Mergeți cu mine la toate discuțiile de negociere?

Răspuns

Da, dacă este nevoie. O mare parte din muncă se întâmplă însă și în afara sălii de negociere, atunci când se discută strategii, tehnici și tactici de negociere.

Întrebare

Mă puteți reprezenta în orice negociere, indiferent de industrie?

Răspuns

Da, reprezentarea poate fi pentru orice negociere, indiferent de industrie. Situațiile, mandatul și așteptările sunt definite împreună cu clientul pentru fiecare situație de negociere în parte.

Cui se adresează acest serviciu

 • antreprenorilor și negociatorilor implicați în negocieri cu miză foarte mare

Ce spun alții despre noi

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader - Managing Director Häfele Romania

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Lucia Ciuhureanu - Marionnaud

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Oana Chivu - Managing Partner Connect Media

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale. Unele dintre expresiile folosite de el la training au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Cătălina Aldea - Commercial Director Mega Image

Programează o discuție

Vrei să stai de vorbă cu Sabin despre negocierea în care ești implicat?


Trainer

Sabin Gîlceavă

Consultant în negociere

 • consultant în negociere și fondator Leverage;
 • peste 20 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 19 ani de experiență în training și consultanță;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări și role-plays sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation)