Shadowing

Te confrunți cu o situație reală de negociere pentru care vrei să te pregătești?

Putem ajuta. Prin serviciul de shadowing, discutăm aplicat despre provocarea ta și intervenim pentru deblocarea situației de negociere.

Ce presupune serviciul de shadowing

Serviciul de shadowing presupune consultanță pe un caz real de negociere cu care te confrunți în activitatea ta. Este o activitate „din umbră”, asistată, care te ajută să ai rezultate maxime în negocierea în care ești implicat.

De ce să apelezi la serviciul de shadowing

1

Îți pune la dispoziție o metodologie de pregătire și planificare în negociere

Am dezvoltat pentru tine mai multe instrumente de pregătire și planificare, în funcție de cât de avansată este negocierea în care ești implicat. Un exemplu este negotiation map, care te ajută să structurezi procesul și să ai o imagine foarte clară asupra negocierii înainte, dar și în timpul acesteia.

2

Îți oferă o perspectivă nouă asupra situației de negociere cu care te confrunți

Este dificil să ai o minte proaspătă atunci când ai un interes sau când ești foarte implicat într-o situație de negociere. Venim cu o perspectivă nouă, care te poate ajuta să înțelegi și interesul partenerului tău de discuție și să construiești pornind de la această constatare.

3

Îți aduce rezultate imediat vizibile

Câștigi mai ușor, iar rezultatele sunt palpabile. Cei care au apelat la serviciul de shadowing până acum au câștigat de la 10.000 până la 200.000 de euro pentru că au petrecut între o oră și o zi alături de specialiștii noștri.

4

Te ajută să conștientizezi ce, dar și cum să faci anumite lucruri în negociere

Conștientizezi ce trebuie să faci în negociere, dar vezi concret și cum să faci. De exemplu, îți dai seama dacă nu transmiți siguranță, care sunt direcțiile în care poți explora un potențial beneficiu în negociere, cum să pui problema diferit etc.

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de shadowing

 • Când nu știi cum să pui problema într-o negociere

  Negocierea este un proces care necesită pregătire și planificare. Te ajutăm să-ți structurezi acest proces, printr-o metodologie bine pusă la punct și care a dovedit că aduce rezultate.

 • Când simți că negocierea în care ești implicat s-a blocat

  Dacă îți spui deja „nu mai știu ce să fac”, te putem ajuta să deblochezi discuțiile de negociere. Înțelegem stadiul în care se află negocierea, ce anume împiedică acordul și venim cu soluții.

 • Când vrei să fii pregătit pentru cât mai multe elemente-surpriză

  Jucăm rolul părții cu care negociezi. Îți semnalăm cât mai multe situații și scenarii la care nu te-ai gândit, pentru ca elementul-surpriză să fie diminuat în timpul negocierii propriu-zise.

 • Când cauți diferențiatori care să te ajute în negocierile viitoare

  Răspunsul la întrebarea „de ce ai încheia un acord cu noi” poate influența considerabil rezultatul negocierii în favoarea ta. Te ajutăm să găsești acei diferențiatori față de competiție care să genereze plus valoare pentru partenerul de negociere și să faciliteze astfel acordul.

Întrebare

Până unde merge consultantul în a se implica în cazul meu de negociere?

Răspuns

Până unde decide clientul, în baza unui contract de confidențialitate. Este ca la doctor: cu cât sunt mai sincer cu toate durerile pe care le am, cu atât identificarea unui tratament eficient este mai ușoară.

Întrebare

Puteți să mă ajutați inclusiv să formulez un e-mail către partenerul de negociere dacă e nevoie?

Răspuns

Bineînțeles. Lipsa implicării emoționale puternice din partea consultantului îi permite un grad mai ridicat de obiectivitate în negociere.

Întrebare

Mă ajutați să fac un plan concret de bătaie pentru negocierea mea?

Răspuns

Da. Ne bazăm pe o serie de instrumente de pregătire, planificare și gestionare a procesului de negociere, statistici și abilități necesare pentru genera strategia, tacticile și inclusiv tehnicile necesare unei negocieri fructuoase.

Cui se adresează acest serviciu

 • buyerilor și vânzătorilor
 • antreprenorilor
 • top managementului care are de negociat alianțe strategice cu alte companii sau condiții comerciale diferite
 • tuturor celor care au o negociere importantă și amplă

Ce spun alții despre noi

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader - Managing Director Häfele Romania

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Lucia Ciuhureanu - Marionnaud

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Oana Chivu - Managing Partner Connect Media

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale. Unele dintre expresiile folosite de el la training au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Cătălina Aldea - Commercial Director Mega Image

Programeaza o discutie

Vrei să stai de vorbă cu Sabin despre negocierea în care ești implicat?


Trainer

Sabin Gîlceavă

Consultant în negociere

 • consultant în negociere și fondator Leverage;
 • peste 20 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 19 ani de experiență în training și consultanță;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări și role-plays sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation)