Vrei să ai parte de o experiență practică a unei negocieri de top de la Harvard Law School?

Antrenament în Negociere – Soprana Sally©

Exersează simularea Soprana Sally© la următorul Antrenament în Negociere! Învață punând direct în practică noțiunile despre negociere.

125 € + TVA

curs deschis

17 mai 2024
București

Hotel Ramada Nord

Ce este Soprana Sally?©

Ce este Soprana Sally?©

Soprana Sally© este o simulare dezvoltată de Program on Negotiation (Harvard Law School), despre o negociere salarială între impresarul unei soprane și Operă, cu privire la un posibil contract de colaborare pentru stagiunea următoare.

Pe scurt despre premisele simulării Soprana Sally©

Soprana Sally este o interpretă celebră de operă aflată, însă, spre final de carieră. Nu a mai avut un rol principal de doi ani și crede că piesa poate fi o rampă de relansare; în același timp, are anumite așteptări financiare pe care și-ar dori să le obțină

Opera are deschiderea stagiunii peste trei săptămâni. Soprana distribuită inițial în rolul principal a devenit indisponibilă

Reprezentantul Operei a solicitat o întâlnire cu impresarul sopranei pentru a discuta un posibil acord

De ce să participi la Antrenamentul în negociere – Soprana Sally©

 • Obții maximum de cunoștințe în minimum de timp

  Dezvolți și aplici o parte importantă a negocierii – identificarea terenului comun, utilizarea pârghiilor și explorarea alternativelor – în doar patru ore. Participi la un antrenament intensiv cu o investiție minimă de timp și efort.

 • Exersezi teoria și practica negocierii

  Metodologia antrenamentului și instrumentele sunt gândite în așa fel încât să aplici imediat noțiunile dobândite. Ai avantajul de a vedea rezultate concrete chiar de la următoarea negociere în care ești implicat, pentru că ai parte o experiență care te pregătește foarte bine pentru situațiile reale.

 • Participi la o simulare dezvoltată în urma a peste 30 de ani de studiu în negociere

  Simularea pe care ți-o propunem este rezultatul a peste 30 de ani de studiu al negocierii și medierii conflictelor, dezvoltată de specialiști cu experiență atât în negocieri politice, cât și de business.

 • Te antrenezi cu singura companie care aduce în România simulări și instrumente de la Harvard Law School și MIT

  Te bazezi pe expertiza companiei care aduce în România simulări și instrumente de la Program on Negotiation, programul etalon în negociere dezvoltat de Harvard Law School, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Tufts University.

 • Iei parte la o simulare reprezentativă pentru negocierile din industriile de FMCG și retail

  Simularea Soprana Sally© este foarte relevantă pentru industriile de FMCG și retail, dar și aplicabilă la un nivel mult mai larg, în orice fel de negociere de business.

Cui i se adresează antrenamentul?

antreprenorilor care vor să crească profitabilitatea business-ului deținut și au un timp limitat pentru pregătirea personală

oricărei persoane într-o funcție de conducere sau în departamente de sales, marketing, retail, servicii, consultanță etc., aflate în ipostaza de a negocia ceva

oricărei persoane care vrea să facă primul pas în cunoașterea și stăpânirea negocierii

Ce înveți?

Ce înveți?

 • cum să definești interesele într-o negociere
 • cum să pui la punct o strategie de negociere
 • cum să definești CMBAN (Cea Mai Bună Alternativă la Negociere) și cum influențează CMBAN balanța puterii în negociere
 • cum să identifici ZoPA (Zona unui Posibil Acord) într-o negociere
 • care sunt reperele și criteriile în funcție de care poți să ajungi la un acord implementabil și ce influență au acestea asupra puterii de persuasiune
 • care sunt principalele modalități de explorare a opțiunilor într-o negociere
 • cum să folosești pârghiile într-o negociere
 • cum abordezi punctele sensibile dintr-o negociere
 • ce înseamnă și ce presupune negocierea în baza unui mandat
MAI MULT
ÎNSCRIE-TE
Valentin Chesaru
Trainer în negociere

Valentin Chesaru

 • Valentin este cel mai nou membru al echipei Leverage și aduce cu el nu doar o vastă experiență în vânzări, ci și o doză serioasă de entuziasm.

 

 • Valentin s-a alăturat echipei Leverage pentru a face învățarea și dezvoltarea abilităților de negociere o experiență plină de energie și rezultate .

 

 • Peste 10 ani de experiență internațională de cursuri corporate;

 

 • A dezvoltat și susținut traininguri de proceduri operaționale în Emiratele Arabe Unite, Australia, Malaezia, Filipine, Serbia, Italia;

 

 • Pasionat de Educație Financiară și Investiții.

Trusted by

Review-uri

98.67% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților cursurile Leverage

Andrei Orosz – Former Sales Manager Beiersdorf Romania

Sabin are o personalitate puternică și reușește cu succes să capteze atenția audienței la training. Foarte important, însă, este și faptul că oamenii pregătiți de el au obținut rezultate remarcabile aplicând noțiunile discutate în training. Sabin este un fin observator și evaluator al participanților din sesiuni, aspect deosebit de important pentru manageri. Negocierea este domeniul său favorit și îl prinde de minune.

Cătălina Aldea – Former Commercial Director Mega Image

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Oana Chivu – Managing Partner Connect Media

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Cere informații

Pentru mai multe detalii legate de cursurile noastre, ne poți contacta la 0374 990 808

Înscrie-te
125 € + TVA (curs deschis)

17 mai – Hotel Ramada Nord, București

CUMPĂRĂ
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.