Antrenament în Negociere – Bakra Beverage©

Vrei să înveți cum să abordezi negocierile din retail și FMCG printr-o simulare de top de la Harvard Law School?

Exersează prin simularea Bakra Beverage© la antrenamentul nostru din 15 martie! Învață punând în practică principalele noțiuni legate de negociere.

15 martie
9:00 - 13:00
Orele de desfășurare
Hotel Ramada Nord,
București

Ce este Bakra Beverage©

Bakra Beverage© este una dintre cele mai importante simulări incluse în cursul de negociere și leadership al Program on Negotiation (Harvard Law School) și presupune o negociere între două părți: un producător și un distribuitor de băuturi carbogazoase.

Pe scurt despre premisele simulării Bakra Beverage©

 • BebsiCo este o mare companie multinațională producătoare de băuturi interesată să își extindă operațiunile în Kumar, o țară din Orientul Mijlociu
 • Bakra Beverage este un binecunoscut distribuitor de băuturi carbogazoase din Orientul Mijlociu și un fost distribuitor BebsiCo în Kumar
 • BebsiCo și Bakra Beverage sunt puși în situația de a negocia termenii contractului de distribuție

De ce să participi la Antrenamentul în negociere – Bakra Beverage©

1

Obții maximum de cunoștințe în minimum de timp

Dezvolți și aplici o parte importantă a negocierii – identificarea terenului comun, utilizarea pârghiilor și explorarea alternativelor – în doar patru ore. Participi la un antrenament intensiv cu o investiție minimă de timp și efort.

2

Exersezi teoria și practica negocierii

Metodologia antrenamentului și instrumentele sunt gândite în așa fel încât să aplici imediat noțiunile dobândite. Ai avantajul de a vedea rezultate concrete chiar de la următoarea negociere în care ești implicat, pentru că ai parte o experiență care te pregătește foarte bine pentru situațiile reale.

3

Participi la o simulare dezvoltată în urma a peste 30 de ani de studiu în negociere

Simularea pe care ți-o propunem este rezultatul a peste 30 de ani de studiu al negocierii și medierii conflictelor, dezvoltată de specialiști cu experiență atât în negocieri politice, cât și de business.

4

Te antrenezi cu singura companie care aduce în România simulări și instrumente de la Harvard Law School și MIT

Te bazezi pe expertiza companiei care aduce în România simulări și instrumente de la Program on Negotiation, programul etalon în negociere dezvoltat de Harvard Law School, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Tufts University.

5

Iei parte la o simulare reprezentativă pentru negocierile din industriile de FMCG și retail

Simularea Bakra Beverage© este foarte relevantă pentru industriile de FMCG și retail, dar și aplicabilă la un nivel mult mai larg, în orice fel de negociere de business.

Ce înveți?

 • cum să definești interesele într-o negociere
 • cum să pui la punct o strategie de negociere
 • cum să definești CMBAN (Cea Mai Bună Alternativă la Negociere) și cum influențează CMBAN balanța puterii în negociere
 • cum să identifici ZoPA (Zona unui Posibil Acord) într-o negociere
 • care sunt reperele și criteriile în funcție de care poți să ajungi la un acord implementabil și ce influență au acestea asupra puterii de persuasiune
 • care sunt principalele modalități de explorare a opțiunilor într-o negociere
 • cum să folosești pârghiile într-o negociere
 • cum abordezi punctele sensibile dintr-o negociere
 • ce înseamnă și ce presupune negocierea în baza unui mandat

Cui i se adresează antrenamentul?

antreprenorilor care vor să crească profitabilitatea business-ului deținut și au un timp limitat pentru pregătirea personală

oricărei persoane într-o funcție de conducere sau în departamente de sales, marketing, retail, servicii, consultanță etc., aflate în ipostaza de a negocia ceva

oricărei persoane care vrea să facă primul pas în cunoașterea și stăpânirea negocierii

Ce spun alții despre noi

Sabin are o personalitate puternică și reușește cu succes să capteze atenția audienței la training. Foarte important, însă, este și faptul că oamenii pregătiți de el au obținut rezultate remarcabile aplicând noțiunile discutate în training. Sabin este un fin observator și evaluator al participanților din sesiuni, aspect deosebit de important pentru manageri. Negocierea este domeniul său favorit și îl prinde de minune.

Andrei Orosz - Former Sales Manager Beiersdorf Romania

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Cătălina Aldea - Former Commercial Director Mega Image

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Oana Chivu - Managing Partner Connect Media

Detalii organizatorice

Când?

15 martie

Unde?

București,
Hotel Ramada Nord

Trainer

Radu
Glonț

Preț

55 €
+ TVA