Antrenament în Negociere – Bakra Beverage©

Vrei să înveți cum să abordezi negocierile din retail și FMCG printr-o simulare de top de la Harvard Law School?

Exersează prin simularea Bakra Beverage© la Antrenamentul nostru în negociere! Învață punând în practică principalele noțiuni legate de negociere.

În curând
9:00 - 13:00
Orele de desfășurare
Hotel Ramada Nord,
București

Ce este Bakra Beverage©

Bakra Beverage© este una dintre cele mai importante simulări incluse în cursul de negociere și leadership al Program on Negotiation (Harvard Law School) și presupune o negociere între două părți: un producător și un distribuitor de băuturi carbogazoase.

Pe scurt despre premisele simulării Bakra Beverage©

 • BebsiCo este o mare companie multinațională producătoare de băuturi interesată să își extindă operațiunile în Kumar, o țară din Orientul Mijlociu
 • Bakra Beverage este un binecunoscut distribuitor de băuturi carbogazoase din Orientul Mijlociu și un fost distribuitor BebsiCo în Kumar
 • BebsiCo și Bakra Beverage sunt puși în situația de a negocia termenii contractului de distribuție

De ce să participi la Antrenamentul în negociere – Bakra Beverage©

1

Obții maximum de cunoștințe în minimum de timp

Dezvolți și aplici o parte importantă a negocierii – identificarea terenului comun, utilizarea pârghiilor și explorarea alternativelor – în doar patru ore. Participi la un antrenament intensiv cu o investiție minimă de timp și efort.

2

Exersezi teoria și practica negocierii

Metodologia antrenamentului și instrumentele sunt gândite în așa fel încât să aplici imediat noțiunile dobândite. Ai avantajul de a vedea rezultate concrete chiar de la următoarea negociere în care ești implicat, pentru că ai parte o experiență care te pregătește foarte bine pentru situațiile reale.

3

Participi la o simulare dezvoltată în urma a peste 30 de ani de studiu în negociere

Simularea pe care ți-o propunem este rezultatul a peste 30 de ani de studiu al negocierii și medierii conflictelor, dezvoltată de specialiști cu experiență atât în negocieri politice, cât și de business.

4

Te antrenezi cu singura companie care aduce în România simulări și instrumente de la Harvard Law School și MIT

Te bazezi pe expertiza companiei care aduce în România simulări și instrumente de la Program on Negotiation, programul etalon în negociere dezvoltat de Harvard Law School, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Tufts University.

5

Iei parte la o simulare reprezentativă pentru negocierile din industriile de FMCG și retail

Simularea Bakra Beverage© este foarte relevantă pentru industriile de FMCG și retail, dar și aplicabilă la un nivel mult mai larg, în orice fel de negociere de business.

Ce înveți?

 • cum să definești interesele într-o negociere
 • cum să pui la punct o strategie de negociere
 • cum să definești CMBAN (Cea Mai Bună Alternativă la Negociere) și cum influențează CMBAN balanța puterii în negociere
 • cum să identifici ZoPA (Zona unui Posibil Acord) într-o negociere
 • care sunt reperele și criteriile în funcție de care poți să ajungi la un acord implementabil și ce influență au acestea asupra puterii de persuasiune
 • care sunt principalele modalități de explorare a opțiunilor într-o negociere
 • cum să folosești pârghiile într-o negociere
 • cum abordezi punctele sensibile dintr-o negociere
 • ce înseamnă și ce presupune negocierea în baza unui mandat

Cui i se adresează antrenamentul?

antreprenorilor care vor să crească profitabilitatea business-ului deținut și au un timp limitat pentru pregătirea personală

oricărei persoane într-o funcție de conducere sau în departamente de sales, marketing, retail, servicii, consultanță etc., aflate în ipostaza de a negocia ceva

oricărei persoane care vrea să facă primul pas în cunoașterea și stăpânirea negocierii

Trainer

Radu Glonț

Trainer și consilier în negociere

 • trainer și consilier în negociere;
 • Peste 20 de ani experiență de business, în negocieri comerciale, vânzări și management de echipe de vânzători;
 • dezvoltă și susține programe de training și consultanță pentru jucători din mai multe industrii, cum ar fi: retail, auto, banking, medical, producție, consultanță, publicitate ș.a.; în cadrul Leverage, a pregătit în negociere și vânzări echipe ale unor companii ca: Honda Trading Romania, Adecco Romania, eJobs, Rewe Group (Penny Market), Valoris Center, Carrefour, The Public Advisors, ING Bank, Alinda România, Philips România, Telekom, Raiffeisen Bank, Avia Motors etc.;
 • absolvent al unor cursuri reper pentru domeniul de vânzare și negociere, cum ar fi: Storewars – Leading Business Simulation with High Impact on Negotiation (Zagreb); The Business of Our Business – Finance and Negotiating, DDB University (Londra); Account Management and Account Planning, James Hayhurst (Sofia); SPIN Selling Skills – Leading Sales Training, Trend Consult (București);
 • Absolvent “Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems” – Program on Negotiation
 • experiență profesională și în industria de advertising, asigurări de viață, imobiliare și training.

Ce spun alții despre noi

Am rămas impresionat de adaptabilitatea lui Radu pe parcursul trainingului susținut. Este un profesionist care își demonstrează în mod firesc experiența acumulată. Ideile împărtășite au fost o gură de aer proaspăt pentru strategia mea de vânzare.

Mihai Silviu Stan - Senior Relationship Manager SME ING Romania

Trainingul de negociere susținut de Radu s-a remarcat prin creativitate și practică. Radu a pregătit temeinic fiecare sesiune, a oferit informații relevante și feedback constructiv. Abordarea flexibilă, optimismul și simțul umorului sunt trăsături care completează imaginea unui excelent consultant în negociere. Apreciez implicarea lui Radu în fiecare proiect, atât la sesiunile de negociere din cadrul training-ului, cât și in proiectele de consultanță unde am avut plăcerea să colaborăm.

Simona Dan - Managing Partner The Public Advisors

Radu a reușit să îmi schimbe complet părerea despre ce credeam eu că înseamnă negociere. Cu siguranță a fost unul dintre cele mai constructive traininguri la care am participat vreodată. E minunat când un om reușește să creeze o atmosferă în care ceilalți sunt relaxați și au curajul să se exprime. Mult success pe viitor!

Ioana Stoica - Marketing Executive Visma

Îl recomand pe Radu pentru stilul didactic foarte bine structurat și armonizat, complexitatea și claritatea informațiilor transmise, relevanța întrebărilor adresate și, nu in ultimul rând, pentru empatia, pasiunea și deschiderea cu care abordează fiecare notă de discuție. Cu siguranță, acum am o nouă perspectivă, mai bună, asupra negocierilor de orice fel! Succes!

Alina Avram - Quality Assurance Manager&DPO Avia Motors

Detalii organizatorice

Când?

În curând

Unde?

București,
Hotel Ramada Nord

Trainer

Radu
Glonț

Preț

135 €
+ TVA
Cei care au participat la acest curs au fost interesați și de unul dintre serviciile noastre de consiliere în negociere: