Antrenament în Negociere – Soprana Sally©

Vrei să ai parte de o experiență practică a unei negocieri de top de la Harvard Law School?

Exersează simularea Soprana Sally© la următorul Antrenament în Negociere! Învață punând direct în practică noțiunile despre negociere.

25 noiembrie 2022
09:00 - 13:00
Orele de desfășurare
București, Hotel Ramada Nord

Ce este Soprana Sally?©

Soprana Sally© este o simulare dezvoltată de Program on Negotiation (Harvard Law School), despre o negociere salarială între impresarul unei soprane și Operă, cu privire la un posibil contract de colaborare pentru stagiunea următoare.

Pe scurt despre premisele simulării Soprana Sally©

 • Soprana Sally este o interpretă celebră de operă aflată, însă, spre final de carieră. Nu a mai avut un rol principal de doi ani și crede că piesa poate fi o rampă de relansare; în același timp, are anumite așteptări financiare pe care și-ar dori să le obțină
 • Opera are deschiderea stagiunii peste trei săptămâni. Soprana distribuită inițial în rolul principal a devenit indisponibilă
 • Reprezentantul Operei a solicitat o întâlnire cu impresarul sopranei pentru a discuta un posibil acord

De ce să participi la Antrenamentul în negociere – Soprana Sally©

1

Obții maximum de cunoștințe în minimum de timp

Dezvolți și aplici o parte importantă a negocierii – identificarea terenului comun, utilizarea pârghiilor și explorarea alternativelor – în doar patru ore. Participi la un antrenament intensiv cu o investiție minimă de timp și efort.

2

Exersezi teoria și practica negocierii

Metodologia antrenamentului și instrumentele sunt gândite în așa fel încât să aplici imediat noțiunile dobândite. Ai avantajul de a vedea rezultate concrete chiar de la următoarea negociere în care ești implicat, pentru că ai parte o experiență care te pregătește foarte bine pentru situațiile reale.

3

Participi la o simulare dezvoltată în urma a peste 30 de ani de studiu în negociere

Simularea pe care ți-o propunem este rezultatul a peste 30 de ani de studiu al negocierii și medierii conflictelor, dezvoltată de specialiști cu experiență atât în negocieri politice, cât și de business.

4

Te antrenezi cu singura companie care aduce în România simulări și instrumente de la Harvard Law School și MIT

Te bazezi pe expertiza companiei care aduce în România simulări și instrumente de la Program on Negotiation, programul etalon în negociere dezvoltat de Harvard Law School, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Tufts University.

5

Iei parte la o simulare reprezentativă pentru negocierile din industriile de FMCG și retail

Simularea Soprana Sally© este foarte relevantă pentru industriile de FMCG și retail, dar și aplicabilă la un nivel mult mai larg, în orice fel de negociere de business.

Ce înveți?

 • cum să definești interesele într-o negociere
 • cum să pui la punct o strategie de negociere
 • cum să definești CMBAN (Cea Mai Bună Alternativă la Negociere) și cum influențează CMBAN balanța puterii în negociere
 • cum să identifici ZoPA (Zona unui Posibil Acord) într-o negociere
 • care sunt reperele și criteriile în funcție de care poți să ajungi la un acord implementabil și ce influență au acestea asupra puterii de persuasiune
 • care sunt principalele modalități de explorare a opțiunilor într-o negociere
 • cum să folosești pârghiile într-o negociere
 • cum abordezi punctele sensibile dintr-o negociere
 • ce înseamnă și ce presupune negocierea în baza unui mandat

Cui i se adresează antrenamentul?

antreprenorilor care vor să crească profitabilitatea business-ului deținut și au un timp limitat pentru pregătirea personală

oricărei persoane într-o funcție de conducere sau în departamente de sales, marketing, retail, servicii, consultanță etc., aflate în ipostaza de a negocia ceva

oricărei persoane care vrea să facă primul pas în cunoașterea și stăpânirea negocierii

Trainer

Radu Glonț

Trainer și consilier în negociere

 • trainer și consilier în negociere;
 • Peste 20 de ani experiență de business, în negocieri comerciale, vânzări și management de echipe de vânzători;
 • dezvoltă și susține programe de training și consultanță pentru jucători din mai multe industrii, cum ar fi: retail, auto, banking, medical, producție, consultanță, publicitate ș.a.; în cadrul Leverage, a pregătit în negociere și vânzări echipe ale unor companii ca: Honda Trading Romania, Adecco Romania, eJobs, Rewe Group (Penny Market), Valoris Center, Carrefour, The Public Advisors, ING Bank, Alinda România, Philips România, Telekom, Raiffeisen Bank, Avia Motors etc.;
 • absolvent al unor cursuri reper pentru domeniul de vânzare și negociere, cum ar fi: ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation), Storewars – Leading Business Simulation with High Impact on Negotiation (Zagreb); The Business of Our Business – Finance and Negotiating, DDB University (Londra); Account Management and Account Planning, James Hayhurst (Sofia); SPIN® Selling Skills – Leading Sales Training, Trend Consult (București);
 • Absolvent “Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems” – Program on Negotiation.

Ce spun alții despre noi

Sabin are o personalitate puternică și reușește cu succes să capteze atenția audienței la training. Foarte important, însă, este și faptul că oamenii pregătiți de el au obținut rezultate remarcabile aplicând noțiunile discutate în training. Sabin este un fin observator și evaluator al participanților din sesiuni, aspect deosebit de important pentru manageri. Negocierea este domeniul său favorit și îl prinde de minune.

Andrei Orosz - Former Sales Manager Beiersdorf Romania

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Cătălina Aldea - Former Commercial Director Mega Image

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Oana Chivu - Managing Partner Connect Media

Detalii organizatorice

Când?

25 noiembrie 2022

Unde?

București, Hotel Ramada Nord

Trainer

Radu Glonț

Preț

85 € + TVA

Cei care au participat la acest curs au fost interesați și de unul dintre serviciile noastre de consiliere în negociere: