Argumentul televizorului

Leverage » Blog » Argumentul televizorului
ciocanul-negocierii3-560x560

s

Lume multă. Îmbulzeală. Oameni care așteaptă pe holuri de ceva vreme. Fețe lungi, îngrijorate, dar într-un fel resemnate că asta trebuie să facă: să aștepte.

Iese o doamnă cu legea în mână pentru a-i trimite acasă pe jumătate dintre cei care așteaptă. Citește, iar pe măsură ce citește, crește murmurul mulțimii. Aproape de final, o parte dintre cei care așteaptă încep să fie de-a dreptul furioși. Abia se mai pot abține.

Doamna termină de citit.

Un moment de tăcere și argumentul suprem lovește ca un trăznet: “Da’ nu-i adevărat doamnă, c-au anunțat și aseară la televizor!”

Să argumentezi cu ce ai auzit ieri la televizor, e ca și cum ai argumenta cu un ciocan. Poate convinge, doar dacă ciocanul e destul de mare.

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.