Cele 5 stiluri de tocmeală

Leverage » Blog » Cele 5 stiluri de tocmeală

Mereu am privit negocierea ca pe o modalitate creativă de a găsi soluții. Negociatorii sunt foarte diferiți, tocmai de aceea nici nu există o rețetă universală care să funcționeze în fiecare situație. Au comportamente diferite, rezonează cu lucruri diferite, abordează problemele maniere diferite. Și, cu toate acestea, se întâmplă ca de multe ori să ajungă la acorduri implementabile satisfăcătoare de ambele părți.

Negociatorii abili sunt conștienți de stilul lor de tocmeală în negociere, de care sunt punctele lor forte sau ce aspecte trebuie să îmbunătățească. Mai jos veți vedea care sunt cele mai comune 5 stiluri de tocmeală și caracteristicile aferente fiecăruia.

citește mai departe…

'
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.