Consiliere în negociere

Ai o negociere cu miză ridicată? Cooptează un specialist în echipa ta!

 

Nu trebuie să faci totul singur; vin alături de tine în negocierea în care ești implicat. Te pot consilia cum să pregătești întâlnirea de negociere și chiar te pot însoți în discuții, pentru a crește șansele să obții un acord bun și ușor de pus în practică.

Accesezi astfel peste 25 de ani în consultanță și reprezentare în vânzări și negociere pentru următoarea ta întâlnire.

Ce presupune consilierea în negociere

Lucrăm în sesiuni de coaching/consultanță pentru a pregăti următoare ta întâlnire, pentru a-ți mări puterea de la masa negocierii și a deveni mai persuasiv în timpul discuțiilor.

Întocmim o hartă a negocierii pentru a identifica schimburile și concesiile pe care le poți face în negociere și pârghiile pe care le ai la dispoziție pentru a maximiza rezultatele obținute.

Organizăm simulări prealabile, pentru a reduce surprizele din timpul întâlnirii. 

Dacă dorești, vin cu tine la întâlnire pentru a folosi propria experiență în obținerea unui rezultat win-win și ușor de pus în practică.

Pachet inițial recomandat este de 4 ore de consiliere în negociere, pe care clientul decide când și cum le folosește. Fiecare sesiune durează 60/30/15 minute, iar clientul știe în orice moment cât a consumat din pachetul de consiliere.

De ce să apelezi la serviciul de consiliere în negociere

1

Nu ești sigur cum să te pregătești și organizezi pentru negociere

Ai nevoie de o „minte clară” care să te ghideze prin procesul de pregătire și planificare, astfel încât să identifici pârghiile pe care le ai la dispoziție, concesiile și schimburile pe care poți să le faci pentru a echilibra balanța puterii în negociere.

2

Vrei să fii sigur de rezultatele negocierii

Te-ai pregătit pentru negociere, știi ce trebuie să faci, dar nu ai curajul să pui în aplicare planul dezvoltat? Crezi că e posibil să te lași dus de val în timpul discuțiilor? Cu ajutorul consilierului în negociere îți menții calmul atunci când la mijloc sunt interese importante și mize mari.

3

Te confrunți cu o negociere foarte tensionată, cu miză ridicată

Este dificil să ai o minte proaspătă atunci când ai un interes sau când ești foarte implicat într-o situație de negociere. Venim cu o perspectivă nouă, care te poate ajuta să înțelegi și interesul partenerului tău de discuție și să construiești pornind de la această constatare.

4

Ai rezultate vizibile imediat

Câștigi mai ușor, iar rezultatele sunt palpabile. Cei care au apelat la serviciul de shadowing până acum au câștigat de la 10.000 până la 200.000 de euro pentru că au petrecut între o oră și o zi alături de specialiștii noștri.

5

Îți dorești soluții, nu apelul la măsuri judecătorești

Prin serviciul de reprezentare în negociere, găsim soluții. Ne concentrăm pe „ce” (cât e de obținut), dar ne interesează și „cum” (care e modalitatea prin care obții). Ne asigurăm că nu e necesar să recurgi la măsuri drastice sau să rămâi în situații conflictuale, facilitând ajungerea la un acord valoros și implementabil pentru ambele părți.

6

Te ajut să conștientizezi ce, dar și cum să faci anumite lucruri în negociere

Conștientizezi ce trebuie să faci în negociere, dar vezi concret și cum să faci. De exemplu, îți dai seama dacă nu transmiți siguranță, care sunt direcțiile în care poți explora un potențial beneficiu în negociere, cum să pui problema diferit etc. Serviciul nostru e mai mult decât un training de abilități de negociere – este un proces asistat în care, pas cu pas, îți îmbunătățești rezultatele și înțelegi ce e de făcut.

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de consiliere în negociere

 • Când ești implicat într-o negociere  cu miză mare și nu știi cum să pui problema;
 • Când ești nesigur de modul în care să abordezi tehnici de negociere;
 • Când ai nevoie de mai multe opinii în timpul negocierii, mai ales atunci când vorbim despre echipe de negociatori;
 • Când stadiul în care a ajuns negocierea implică tensiuni ridicate;
 • Când ai nevoie o minte clară, din exterior, care să aducă organizare și rigurozitatea procesului de pregătire;
 • Când vrei să iei presiunea de pe umerii tăi, apelând la o echipă cu experiență solidă în reprezentarea în negociere.

Întrebare

Cu ce e diferit ce faceți voi de rolul unui avocat?

Răspuns

Suntem specialiști în procesul și abilitățile de negociere și putem genera mai ușor rezultatele pe care avocații le pot pune în acorduri comerciale. Ne completăm pentru interesul clientului.

Întrebare

Mergeți cu mine la toate discuțiile de negociere?

Răspuns

Da, dacă este nevoie. O mare parte din muncă se întâmplă însă și în afara sălii de negociere, atunci când se discută strategii, tehnici și tactici de negociere.

Întrebare

Mă puteți reprezenta în orice negociere, indiferent de industrie?

Răspuns

Da, reprezentarea poate fi pentru orice negociere, indiferent de industrie. Situațiile, mandatul și așteptările sunt definite împreună cu clientul pentru fiecare situație de negociere în parte.

Cui se adresează acest serviciu de consultanță în negociere

 • antreprenorilor și negociatorilor implicați în negocieri cu miză mare sau contracte strategice.

Ce spun alții despre noi

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader, Former Managing Director, Häfele Romania

De curând, am negociat cel mai important contract pentru compania mea și l-am rugat pe Sabin să mă ajute. Jumătatea de zi petrecută cu el s-a dovedit crucială: m-a ajutat să înțeleg balanța puterii, pârghiile pe care le aveam în negociere și m-a ajutat să mă concentrez pe lucrurile care contau pentru mine cel mai mult. La sfârșitul negocierii, am obținut cel mai bun contract fără să fac compromisuri la cele mai importante variabile ale mele.

Sorin Kertesz, Managing Director, Biciclop

Lucrul cu Sabin Gîlceavă, atât în calitatea lui de trainer, cât și în cea de consultant în materie de negociere, aduce structură în mijlocul haosului și elimină tensiunea unor momente dificile, dar mai ales se plătește singur prin doar o mică parte din diferența între așteptări și rezultate. Aș spune fără să ezit că vorbim despre cel mai bun trainer de negociere din România și, de asemenea, că numele mic, Sabin (optimist), îl reprezintă mult mai fidel decât cel de familie, Gîlceavă. Pe scurt, ți-l recomand călduros.

Daniel Bogdan, VP of Business Development, ENEA Services România

Consultant în Negociere

Sabin Gîlceavă

Consilier în negociere

 • Consilier în negociere și fondator Leverage;
 • peste 25 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 25 ani de experiență în training;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări role-plays și cursuri de negociere sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation);
 • a dezvoltat și a susținut programe de training și consultanță pentru companii precum: ING, Carrefour, Egger, eJobs, Mega Image, Orange România, Pepsi, Philips Romania, Petrom, UPC, Telekom, Vodafone, RCS&RDS, Hoya Lens Romania;
 • autor al e-bookului ”WIN-WIN Is Not Fifty-Fifty: Leverage Your Business Negotiations” .

Programează o discuție