Ai o negociere cu miză ridicată? Cooptează un specialist în echipa ta!

Consiliere în negociere

Nu trebuie să faci totul singur. Venim alături de tine în negocierea în care ești implicat. Te putem consilia să pregătești întâlnirea de negociere și chiar te putem însoți în discuții, pentru a crește șansele să obții un acord bun și ușor de pus în practică. Accesezi astfel peste 25 de ani în consultanță și reprezentare în vânzări și negociere pentru următoarea ta întâlnire.

Ce presupune consilierea în negociere

Lucrăm în sesiuni de coaching/consultanță pentru a pregăti următoare ta întâlnire, pentru a-ți mări puterea de la masa negocierii și a deveni mai persuasiv în timpul discuțiilor.

 • Întocmim o hartă a negocierii pentru a identifica schimburile și concesiile pe care le poți face în negociere și pârghiile pe care le ai la dispoziție pentru a maximiza rezultatele obținute.

 • Organizăm simulări prealabile, pentru a reduce surprizele din timpul întâlnirii. 

 • Dacă dorești, vin cu tine la întâlnire pentru a folosi propria experiență în obținerea unui rezultat win-win și ușor de pus în practică.

 • Pachet inițial recomandat este de 4 ore de consiliere în negociere, pe care clientul decide când și cum le folosește. Fiecare sesiune durează 60/30/15 minute, iar clientul știe în orice moment cât a consumat din pachetul de consiliere.

De ce să apelezi la serviciul de consiliere în negociere

Nu ești sigur cum să te pregătești și organizezi pentru negociere

Ai nevoie de o „minte clară” care să te ghideze prin procesul de pregătire și planificare, astfel încât să identifici pârghiile pe care le ai la dispoziție, concesiile și schimburile pe care poți să le faci pentru a echilibra balanța puterii în negociere.

Vrei să fii sigur de rezultatele negocierii

Te-ai pregătit pentru negociere, știi ce trebuie să faci, dar nu ai curajul să pui în aplicare planul dezvoltat? Crezi că e posibil să te lași dus de val în timpul discuțiilor? Cu ajutorul consilierului în negociere îți menții calmul atunci când la mijloc sunt interese importante și mize mari.

Te confrunți cu o negociere foarte tensionată, cu miză ridicată

Este dificil să ai o minte proaspătă atunci când ai un interes sau când ești foarte implicat într-o situație de negociere. Venim cu o perspectivă nouă, care te poate ajuta să înțelegi și interesul partenerului tău de discuție și să construiești pornind de la această constatare.

Ai rezultate vizibile imediat

Câștigi mai ușor, iar rezultatele sunt palpabile. Cei care au apelat la serviciul de shadowing până acum au câștigat de la 10.000 până la 200.000 de euro pentru că au petrecut între o oră și o zi alături de specialiștii noștri.

Îți dorești soluții, nu apelul la măsuri judecătorești

Prin serviciul de reprezentare în negociere, găsim soluții. Ne concentrăm pe „ce” (cât e de obținut), dar ne interesează și „cum” (care e modalitatea prin care obții). Ne asigurăm că nu e necesar să recurgi la măsuri drastice sau să rămâi în situații conflictuale, facilitând ajungerea la un acord valoros și implementabil pentru ambele părți.

Te ajut să conștientizezi ce, dar și cum să faci anumite lucruri în negociere

Conștientizezi ce trebuie să faci în negociere, dar vezi concret și cum să faci. De exemplu, îți dai seama dacă nu transmiți siguranță, care sunt direcțiile în care poți explora un potențial beneficiu în negociere, cum să pui problema diferit etc. Serviciul nostru e mai mult decât un training de abilități de negociere – este un proces asistat în care, pas cu pas, îți îmbunătățești rezultatele și înțelegi ce e de făcut.

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de consiliere în negociere

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de consiliere în negociere

 • Când ești implicat într-o negociere  cu miză mare și nu știi cum să pui problema;
 • Când ești nesigur de modul în care să abordezi tehnici de negociere;
 • Când ai nevoie de mai multe opinii în timpul negocierii, mai ales atunci când vorbim despre echipe de negociatori;
 • Când stadiul în care a ajuns negocierea implică tensiuni ridicate;
 • Când ai nevoie o minte clară, din exterior, care să aducă organizare și rigurozitatea procesului de pregătire;
 • Când vrei să iei presiunea de pe umerii tăi, apelând la o echipă cu experiență solidă în reprezentarea în negociere.
Sabin Gîlceavă
Consilier în negociere

Sabin Gîlceavă

 • Consilier în negociere și fondator Leverage;
 • Peste 30 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • Peste 30 ani de experiență în training;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • Certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • Susține sesiuni, simulări role-plays și cursuri de negociere sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • Absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation);
 • A dezvoltat și a susținut programe de training și consultanță pentru companii precum: ING, Carrefour, Hochland România, Egger, eJobs, Mega Image, Holcim, Azomureș, Sun Wave Pharma, Orange România, Pepsi, Philips Romania, Petrom, Telekom, Vodafone, RCS&RDS, Hoya Lens Romania;
 • Autor al e-bookului ”WIN-WIN Is Not Fifty-Fifty: Leverage Your Business Negotiations” .
MAI MULT

Cui se adresează acest serviciu de consultanță în negociere

Antreprenorilor

Negociatorilor implicați în negocieri cu miză mare sau contracte strategice

Ce spun alții despre noi

98.67% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților Leverage

Ovidiu Toader, Former Managing Director, Häfele Romania

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Sorin Kertesz, Managing Director, Biciclop

De curând, am negociat cel mai important contract pentru compania mea și l-am rugat pe Sabin să mă ajute. Jumătatea de zi petrecută cu el s-a dovedit crucială: m-a ajutat să înțeleg balanța puterii, pârghiile pe care le aveam în negociere și m-a ajutat să mă concentrez pe lucrurile care contau pentru mine cel mai mult. La sfârșitul negocierii, am obținut cel mai bun contract fără să fac compromisuri la cele mai importante variabile ale mele.

Daniel Bogdan, VP of Business Development, ENEA Services România

Lucrul cu Sabin Gîlceavă, atât în calitatea lui de trainer, cât și în cea de consultant în materie de negociere, aduce structură în mijlocul haosului și elimină tensiunea unor momente dificile, dar mai ales se plătește singur prin doar o mică parte din diferența între așteptări și rezultate. Aș spune fără să ezit că vorbim despre cel mai bun trainer de negociere din România și, de asemenea, că numele mic, Sabin (optimist), îl reprezintă mult mai fidel decât cel de familie, Gîlceavă. Pe scurt, ți-l recomand călduros.

Programează o întâlnire

Întrebări frecvente

Cu ce e diferit ce faceți voi de rolul unui avocat?

Suntem specialiști în procesul și abilitățile de negociere și putem genera mai ușor rezultatele pe care avocații le pot pune în acorduri comerciale. Ne completăm pentru interesul clientului.

Mergeți cu mine la toate discuțiile de negociere?

Da, dacă este nevoie. O mare parte din muncă se întâmplă însă și în afara sălii de negociere, atunci când se discută strategii, tehnici și tactici de negociere.

Mă puteți reprezenta în orice negociere, indiferent de industrie?

Da, reprezentarea poate fi pentru orice negociere, indiferent de industrie. Situațiile, mandatul și așteptările sunt definite împreună cu clientul pentru fiecare situație de negociere în parte.

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.