Soluții complete

Cursuri de negociere

Training și programe in-house

Leverage

Programe in-house

Programe in-house

Programe in-house

Echipa pe care o conduci se confruntă cu provocări în vânzări sau negociere? Avem soluții. Alege un program in-house! Venim în ajutorul tău cu programe și training in-house de negociere, vânzare sau persuasiune, pe care le personalizăm în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Leverage

Negociere

GetLeverage in Negotiation

GetLeverage in Negotiation

Te confrunți cu negocieri cu miză ridicată? Participă la cel mai avansat curs de negociere din România și pregătește-te intensiv pentru următoarea negociere în care ești implicat. Învață cum să fii un negociator mai bun prin instrumentele aduse de la Harvard Law School și Wharton.

Leverage 2 YES!

Leverage 2 YES!

Rezultatele din negocierile de zi cu zi nu te mulțumesc? Află ce poți face mai bine chiar din negocierea următoare în care ești implicat. Te ajutăm să-ți construiești un plan tactic, pornind de la experiența ta de până acum, și să abordezi persuasiv negocierile pe care le porți în viața de zi cu zi.

Leverage ONE

Leverage ONE

Tot mai dificil să bați palma în negociere? Vino la Leverage ONE să afli care sunt instrumentele de la Program on Negotiation (Harvard Law School) pe care le poți pune în aplicare chiar din următoarea negociere. Pregătirea negocierilor devine logică și ancorată în realitate, prin studii de caz și simulări practice.

Happy Retention Negotiation

Happy Retention Negotiation

Crezi că puterea se află doar în contra-oferta comercială pe care colegii tăi o primesc de la concurență? Cursul te ajută să te poziționezi ferm, credibil și persuasiv astfel încât să-ți păstrezi angajatul care amenință cu oferta competiției

Antrenament în Negociere – Soprana Sally©

Antrenament în Negociere – Soprana Sally©

Vrei să ai parte de o experiență practică a unei negocieri de top de la Harvard Law School? Exersează simularea Soprana Sally© la următorul Antrenament în Negociere! Învață punând direct în practică noțiunile despre negociere.

Leverage

Cursuri complementare

Vânzarea Consultativă

Vânzarea Consultativă

Presiunea și efortul de vânzare sunt prea mari pentru tine? Alege programul in-house care îți oferă instrumentele, tehnicile de persuasiune și abilitățile necesare pentru a înțelege nevoile celuilalt și a le transforma în pârghii pentru o vânzare de succes. Indiferent de industria în care activezi, cursul nostru ține cont de complexitatea produsului sau serviciului pe care îl oferi și te pregătește în consecință.

Conflict Resolution

Conflict Resolution

Ți se întâmplă să nu obții ce-ți dorești pentru că nu ești suficient de persuasiv? Învață să fii persuasiv și să gestionezi conflictele. Află cum să abordezi cu succes relațiile de business pentru a-ți urmări până la capăt interesul și a obține rezultatele dorite. Participă la cursul de soluționare a conflictelor!

Comunicare Persuasivă prin tehnici de actorie

Comunicare Persuasivă prin tehnici de actorie

Ai ajuns la concluzia ca procesul de comunicare nu este atât de simplu pe cât îți părea? Învață să comunici mai persuasiv prin tehnici de actorie.

Trusted by
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.