Emoții în negociere

Leverage » Tips & tricks » Emoții în negociere

Știm deja că negocierea are loc atunci când doi parteneri își doresc ceva ce nu pot obține fără acordul celuilalt. Și pentru că dorința în sine este o stare sufletească, nu putem vorbi despre negociere fără implicarea emoțiilor.

Doar că despre asocierea business – emoție se spune că nu ar trebui să existe. „Ele nu trebuie să se vadă, chiar dacă le trăiești‟. Îți sună cunoscut, nu-i așa?! Însă cum să nu le trăiești? E și normal să le simți, ba chiar să lași să se vadă că le ai.

Sigur că ele te pot ajuta sau îți pot îngreuna procesul de negociere până la faza în care simți că ești blocat și că nu vezi ce e de făcut dincolo de această etapă.

Chiar și acest sentiment trebuie recunoscut și vei afla de la Radu de ce și cum poți debloca situația.

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.