GetLeverage in Negotiation

Te confrunți cu negocieri cu miză ridicată?

Participă la cel mai avansat curs de negociere din România și pregătește-te intensiv pentru următoarea negociere în care ești implicat. Învață cum să fii un negociator mai bun prin instrumentele aduse de la Harvard Law School și Wharton.

Cere o ofertă personalizată pentru a beneficia de acest curs in-house

975 € + TVA
11 – 13 iunie 2024
max. 8 participanți
Hotel Ramada North București

7 motive să participi la acest curs de negociere

Te pregătești în cadrul celui mai complex curs de negociere din România

GetLeverage in Negotiation (GLiN) este singurul curs de negociere din România care te pregătește de la A la Z în cadrul a 3 zile intensive de simulări și dezbateri. Cursul îmbină peste 20 de ani de practică în negociere cu instrumente certificate și recunoscute internațional, aduse de la Harvard Law School.

Primești feedback individual pe toată durata cursului

Te antrenezi intensiv. Progresul tău este urmărit îndeaproape de trainer, care îți oferă feedback constant pentru a-ți îmbunătăți vizibil abilitățile, obiceiurile și tehnicile de negociere folosite până la finalul cursului.

Te antrenezi în cadrul singurului curs de negociere din România care îți oferă instrumente de la Harvard Law School și Wharton

Te pregătești cu ajutorul simulărilor și instrumentelor de top aduse de la Harvard Law School (Program on Negotiation) și Wharton Executive Negotiation Workshop. Stăpânești și folosești astfel noțiuni teoretizate de unii dintre cei mai mari maeștri în arta negocierii în afaceri.

Primești o evaluare a propriului stil de negociere

Afli care e propriul stil de negociere în afaceri și ce presupune acesta. Înțelegi la ce e nevoie să lucrezi și cum îți poți îmbunătăți abilitățile. Ești evaluat cu ajutorul instrumentului dezvoltat de Richard Shell, Director Wharton Executive Negotiation Workshop.

Pleci cu o perspectivă 360º asupra negocierii

Înveți să folosești cei trei piloni principali ai negocierii – puterea, persuasiunea și tocmeala. Pleci cu toate noțiunile esențiale pentru o negociere în afaceri de succes, dar și exersezi cunoștințele acumulate și tehnicile de negociere dobândite.

Aplici imediat cunoștințele dobândite

Vezi rezultatele încă de la următoarea negociere în care ești implicat. Îți recuperezi investiția chiar a doua zi, pentru că GLiN se bazează pe simulări și role-plays cu situații cât mai aproape de realitate.

Te antrenezi alături de traineri cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu

Trainerii vin atât cu experiență de business, cât și cu expertiză în training și consultanță în negociere și vânzări.

Module incluse

Cele mai importante tehnici de negociere

 • Oil Pricing

  Este în top 5 simulări de negociere la nivel internațional și a fost dezvoltată de către Roger Fisher, fondator Harvard Negotiation Project și coautor ”Getting to Yes”. Simularea îți permite să analizezi dinamica grupului și modul în care se iau deciziile.

 • Designul procesului de negociere

  • Pregătirea și planificarea negocierii
  • Definirea intereselor și a alternativelor la negociere
  • înțelegerea balanței puterii și a pârghiilor în negociere
  • Strategiile de negociere ale celor implicați
  • Abordarea procesului de tocmeală: poziționare, tactici, pârghii

 • Bargaining Styles – Assessment Tool

  Este instrumentul de identificare și evaluare a propriului stil de persuasiune și negociere și a fost dezvoltat de către G. Richard Shell, Director Wharton Executive Negotiation Workshop.

 • Gestionarea procesului de negociere

  • Persuasiune: comportamente verbale (catalizatori și bariere)
  • Tocmeală: orientarea pe realizarea de schimburi
  • Putere, percepții, pârghii, balanța puterii
  • Tehnici de negociere în afaceri adaptate la situația ta
  • Gestionarea emoțiilor în negociere
  • Identificarea principalelor tactici de manipulare (dirty tricks) în negociere, beneficii, consecințe, metode de contracarare

 • Soprana Sally

  Este una dintre cele mai bine cotate simulări de la Program on Negotiation (Harvard Law School). Acoperă zona de negociere în baza unui mandat și pune accentul pe identificarea ZoPA (Zona unui Posibil Acord) într-o negociere.

Ce înveți la curs

Ce înveți la curs

 • Cum îți definești interesele și alternativele
 • Cum pregătești și planifici o negociere, luând în calcul interesele tuturor celor implicați
 • Să identifici și să folosești terenul comun într-o negociere
 • Ce tehnici de negociere să folosești, în funcție de situație
 • Ce stil de persuasiune folosești în negociere
 • Cum să îți construiești strategiile de tocmeală în așa fel încât să te încadrezi în marje și să îți atingi obiectivele
 • Cum să deprinzi abilități de persuasiune și cum să transmiți mesaje persuasive
 • Cum eviți comportamentele distructive în negociere
 • Cum descoperi și cum te concentrezi pe interesele reale ale partenerilor la negociere
 • Ce tehnici de manipulare folosește partenerul de negociere și cum le poți contracara
Metodologia cursului

Metodologia cursului

Cursul se bazează pe metodologia Valuable Failing Experience® – generarea unor situații-limită, dar, în același timp, sigure, care determină dorința de schimbare a obiceiurilor și deprinderea unor noi abilități de negociere, prin:

 

 • Simulări Program on Negotiation (Harvard Law School)
 • Role – Plays
 • Exercitii practice și de grup
 • Prezentari

Cine ar trebui să participe

Vânzători Profesioniști

interesați nu numai de închiderea vânzării, ci mai ales de creșterea profitabilității.

Cumpăratori profesionisti

interesați de creșterea sustenabilă a profitabilității acordurilor încheiate.

Top management

interesat de creșterea profitabilității sau a performațelor echipei

Radu Glonț
Consilier în negociere

Radu Glonț

 • Trainer și consilier în negociere
 • Peste 23 de ani experiență de business, în negocieri comerciale, vânzări și management de echipe de vânzători
 • Dezvoltă și susține programe de training și consultanță pentru jucători din mai multe industrii, cum ar fi: retail, auto, banking, medical, producție, consultanță, publicitate ș.a.; în cadrul Leverage, a pregătit în negociere și vânzări echipe ale unor companii ca: Honda Trading Romania, Regina Maria, Sameday, Banca Transilvania, Dona.Logistica, Decathlon, Adecco Romania, eJobs, Rewe Group (Penny Market), Valoris Center, Carrefour, The Public Advisors, ING Bank, Alinda România, Philips România, Telekom, Raiffeisen Bank, Avia Motors etc.
 • Absolvent al unor cursuri reper pentru domeniul de vânzare și negociere, cum ar fi: ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation), Storewars – Leading Business Simulation with High Impact on Negotiation (Zagreb); The Business of Our Business – Finance and Negotiating, DDB University (Londra); Account Management and Account Planning, James Hayhurst (Sofia); SPIN® Selling Skills – Leading Sales Training, Trend Consult (București).
 • Absolvent “Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems” – Program on Negotiation.
MAI MULT
Trusted by

Review-uri

98.67% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților cursurile Leverage

Lucia Ciuhureanu – Marionnaud

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Adrian Nicoara – SME Regional Coordinator- ING Romania

Participarea la cursul susținut de Radu a fost o experiență interesantă și utilă.
Interesantă – pentru că am privit vânzarea mult mai profund, din “papucii” clientului.
Utilă – pentru că, în calitate de coordonator al unei echipe de vânzări, mi s-a oferit ocazia de a-mi vedea colegii din echipă reacționând în diverse ipostaze de vânzare, create cu măiestrie de Radu.
La aproximativ 3 săptămâni după curs încă ne amintim cele punctate, rezultatele fiind vizibil imbunătățite: mai multe întâlniri de calitate, cu mai multe oferte în piață și, nu în ultimul rând, clienți mulțumiți. Mulțumim, Radu!

Mihai Silviu Stan – Senior Relationship Manager SME ING Romania

Am rămas impresionat de adaptabilitatea lui Radu pe parcursul trainingului susținut. Este un profesionist care își demonstrează în mod firesc experiența acumulată. Ideile împărtășite au fost o gură de aer proaspăt pentru strategia mea de vânzare.

Ioana Stoica – Marketing Executive Visma

Radu a reușit să îmi schimbe complet părerea despre ce credeam eu că înseamnă negociere. Cu siguranță a fost unul dintre cele mai constructive traininguri la care am participat vreodată. E minunat când un om reușește să creeze o atmosferă în care ceilalți sunt relaxați și au curajul să se exprime. Mult success pe viitor!

Întrebări frecvente

Dacă sunt foarte emoționat într-o negociere, pot să mă ocup și de acest aspect în cadrul cursului?

Oamenii nu pot ignora emoțiile, dar pot gestiona cauzele acestora. Cursul te învăță cum să transmiți mai ușor mesaje puternice în negociere, astfel încât gestionarea emoțiilor să fie mai ușoară.

În ce constă feedback-ul individual pe care îl primesc în cadrul cursului?

Primești o evaluare a stilului de persuasiune și tocmeală din timpul cursului, pentru a te raporta la standardele negociatorilor abili. O astfel de evaluare punctează foarte clar ariile ulterioare de dezvoltare.

Pot să particip chiar dacă nu am cunoștințe avansate de negociere?

Da. Nu atât abilitățile, cât complexitatea și miza negocierilor în care ești implicat sunt mai importante. Cu acestea sunt mai ridicate, cu atât conexiunile făcute în timpul cursului sunt mai puternice.

Cere informații

Lasă-ne un mesaj dacă vrei mai multe informații

Înscrie-te

Alege pachetul Standard, 975 Euro (plus TVA)

Trainer: Radu Glonț

CUMPĂRĂ
Alege pachetul PLUS, cu profil individual inclus, 1.175 Euro (plus TVA)

Trainer: Radu Glonț

CUMPĂRĂ