GetLeverage in Negotiation

Te confrunți cu negocieri cu miză ridicată?

Participă la cel mai avansat curs de negociere din România și pregătește-te intensiv pentru următoarea negociere în care ești implicat. Învață cum să fii un negociator mai bun prin instrumentele aduse de la Harvard Law School și Wharton.

4-6 iunie
8
nr. maxim de participanți
Hotel
Ramada Nord București

7 motive să participi la un curs de negociere

1

Te pregătești în cadrul celui mai complex curs de negociere din România

GetLeverage in Negotiation (GLiN) este singurul curs de negociere din România care te pregătește de la A la Z în cadrul a 3 zile intensive de simulări și dezbateri. Cursul îmbină peste 20 de ani de practică în negociere cu instrumente certificate și recunoscute internațional, aduse de la Harvard Law School.

2

Primești feedback individual pe toată durata cursului

Te antrenezi intensiv. Progresul tău este urmărit îndeaproape de trainer, care îți oferă feedback constant pentru a-ți îmbunătăți vizibil abilitățile, obiceiurile și tehnicile de negociere folosite până la finalul cursului.

3

Te antrenezi în cadrul singurului curs de negociere din România care îți oferă instrumente de la Harvard Law School și Wharton

Te pregătești cu ajutorul simulărilor și instrumentelor de top aduse de la Harvard Law School (Program on Negotiation) și Wharton Executive Negotiation Workshop. Stăpânești și folosești astfel noțiuni teoretizate de unii dintre cei mai mari maeștri în arta negocierii în afaceri.

4

Primești o evaluare a propriului stil de negociere

Afli care e propriul stil de negociere în afaceri și ce presupune acesta. Înțelegi la ce e nevoie să lucrezi și cum îți poți îmbunătăți abilitățile. Ești evaluat cu ajutorul instrumentului dezvoltat de Richard Shell, Director Wharton Executive Negotiation Workshop.

5

Pleci cu o perspectivă 360º asupra negocierii

Înveți să folosești cei trei piloni principali ai negocierii – puterea, persuasiunea și tocmeala. Pleci cu toate noțiunile esențiale pentru o negociere în afaceri de succes, dar și exersezi cunoștințele acumulate și tehnicile de negociere dobândite.

6

Aplici imediat cunoștințele dobândite

Vezi rezultatele încă de la următoarea negociere în care ești implicat. Îți recuperezi investiția chiar a doua zi, pentru că GLiN se bazează pe simulări și role-plays cu situații cât mai aproape de realitate.

7

Te antrenezi alături de traineri cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu

Trainerii vin atât cu experiență de business, cât și cu expertiză în training și consultanță în negociere și vânzări.

Tehnici de negociere

Oil Pricing

Este în top 5 simulări de negociere la nivel internațional și a fost dezvoltată de către Roger Fisher, fondator Harvard Negotiation Project și coautor ”Getting to Yes”. Simularea îți permite să analizezi dinamica grupului și modul în care se iau deciziile.

Soprana Sally

Este una dintre cele mai bine cotate simulări de la Program on Negotiation (Harvard Law School). Acoperă zona de negociere în baza unui mandat și pune accentul pe identificarea ZoPA (Zona unui Posibil Acord) într-o negociere.

Bargaining Styles – Assessment Tool

Este instrumentul de identificare și evaluare a propriului stil de persuasiune și negociere și a fost dezvoltat de către G. Richard Shell, Director Wharton Executive Negotiation Workshop.

Designul procesului de negociere

Presupune noțiuni despre:

 • pregătirea și planificarea negocierii
 • definirea intereselor și a alternativelor la negociere
 • înțelegerea balanței puterii și a pârghiilor
 • strategiile de negociere ale celor implicați
 • abordarea procesului de tocmeală: poziționare, tactici, pârghii

Gestionarea procesului de negociere

Presupune noțiuni despre:

 • Persuasiune: comportamente verbale (catalizatori și bariere)
 • Tocmeală: orientarea pe realizarea de schimburi
 • Putere, percepții, pârghii, balanța puterii
 • Tehnici de negociere în afaceri adaptate la situația ta
 • Gestionarea emoțiilor în negociere
 • Identificarea principalelor tactici de manipulare (dirty tricks) în negociere beneficii, consecințe, metode de contracarare

Ce înveți

 • Cum îți definești interesele și alternativele
 • Cum pregătești și planifici o negociere, luând în calcul interesele tuturor celor implicați
 • Să identifici și să folosești terenul comun într-o negociere
 • Ce tehnici de negociere sa folosesti, în funcție de situație
 • Ce stil de persuasiune folosești în negociere
 • Cum să îți construiești strategiile de tocmeală în așa fel încât să te încadrezi în marje și să îți atingi obiectivele
 • Cum să deprinzi abilități de persuasiune și cum să transmiți mesaje persuasive
 • Cum eviți comportamentele distructive în negociere
 • Cum descoperi și cum te concentrezi pe interesele reale ale partenerilor la negociere
 • Ce tehnici de manipulare folosește partenerul de negociere și cum le poți contracara

Întrebare

În ce constă feedback-ul individual pe care îl primesc în cadrul cursului?

Răspuns

Primești o evaluare a stilului de persuasiune și tocmeală din timpul cursului, pentru a te raporta la standardele negociatorilor abili. O astfel de evaluare punctează foarte clar ariile ulterioare de dezvoltare.

Întrebare

Pot să particip chiar dacă nu am cunoștințe avansate de negociere?

Răspuns

Da. Nu atât abilitățile, cât complexitatea și miza negocierilor în care ești implicat sunt mai importante. Cu acestea sunt mai ridicate, cu atât conexiunile făcute în timpul cursului sunt mai puternice.

Întrebare

Dacă sunt foarte emoționat într-o negociere, pot să mă ocup și de acest aspect în cadrul cursului?

Răspuns

Oamenii nu pot ignora emoțiile, dar pot gestiona cauzele acestora. Cursul te învăță cum să transmiți mai ușor mesaje puternice în negociere, astfel încât gestionarea emoțiilor să fie mai ușoară.

Cu ce instrumente lucrăm?

Idei Cheie

Manualul sintetizează toate conceptele și noțiunile discutate pe durata cursului de negociere.

Workbook

Caietul de lucru conține toate simulările și exercițiile practice pe care le desfășurăm împreună pe toată durata cursului de negociere.

Fieldbook

Caietul de lucru include instrumentele de design al procesului pe care le poți folosi după încheierea cursului, în propriile situații și cazuri de negociere.

Cine ar trebui să participe

Vânzători Profesioniști

interesați nu numai de închiderea vânzării, ci mai ales de creșterea profitabilității.

Cumpăratori profesionisti

interesați de creșterea sustenabilă a profitabilității acordurilor încheiate.

Top management

interesat de creșterea profitabilității sau a performațelor echipei

Detalii organizatorice

Când?

4-6 iunie

Unde?

București,
Hotel Ramada Nord

Trainer

Sabin
Gîlceavă

Preț

750 €
+ TVA

Trainer

Sabin Gîlceavă

Consultant în negociere

 • consultant în negociere și fondator Leverage;
 • peste 20 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 19 ani de experiență în training;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări role-plays și cursuri de negociere sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation)

Ce spun alții despre noi

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Oana Chivu - Managing Partner Connect Media

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Lucia Ciuhureanu - Marionnaud

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader - Former Managing Director Häfele Romania

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Cătălina Aldea - Former Commercial Director Mega Image