Întrebări frecvente

Leverage » Întrebări frecvente

Despre pachetele e-Leverage

Pentru cât timp pot intra în platforma de e-learning ca să parcurg conținutul din pachetul e-Leverage?

Am gândit aceste cursuri online în așa fel încât să îți alegi singur când vrei să le începi și când anume vrei să pui pauză și să reiei ulterior procesul de învățare.

Ai acces la curs timp de 12 luni, timp suficient să fixezi și să aprofundezi informațiile.

Trebuie să parcurg conținutul din pachetul e-Leverage într-o ordine anume?

Da. Structura cursurilor noastre este gândită în așa fel încât să fie parcursă în ordinea indicată în interiorul platformei de e-learning. Este important să parcurgi modulele ca atare, pentru că ele te poartă din aproape în aproape în conținut și pentru că testează fiecare nivel parcurs prin chestionare specifice de evaluare.

Însă te poți întoarce oricând în conținut, dacă vrei să aprofundezi un modul anume.

Despre pachetele e-Leverage PLUS

Pentru cât timp pot accesa sesiunea de consiliere cu reprezentantul Leverage, din pachetul e-Leverage PLUS?

Sesiunea cu reprezentantul Leverage durează jumătate de oră și poate fi accesată timp de până la 180 de zile de la achiziționarea pachetului PLUS.

Despre ce pot discuta, mai exact, alături de consilierul Leverage în sesiunea din cadrul pachetului e-Leverage PLUS?

Sesiunea cu specialistul Leverage este concepută special pentru a-ți clarifica anumite noțiuni sau pentru a intra în detalii despre conceptele explicate în cadrul materialelor de studiu individuale. De asemenea, poți folosi această sesiune și pentru a obține consiliere pe cazul tău specific de negociere cu care te confrunți.

Despre pachetele e-Leverage BLENDED

Cât durează fiecare sesiune in-house de simulări și antrenament cu consilierii – din pachetul e-Leverage BLENDED?

În pachetul BLENDED, recomandăm un minimum de 4 sesiuni de simulări cu un consilier Leverage.

Fiecare sesiune are o durată medie de 1,5 ore, în așa fel încât să îți poată menține atenția până la capăt. Deci durata medie este, în total, de 6 ore.
Dar pentru că e-Leverage BLENDED este un pachet care poate fi customizat, poți alege să adaugi mai multe astfel de sesiuni, în funcție de nevoile tale specifice.

Cum procedez dacă vreau să accesez pachetul eLeverage BLENDED, dar echipa mea are mai mult de 10 participanți?

Avem soluții pentru a acomoda cu succes și grupe mai mari. Dacă echipa ta are mai mult de 10 participanți, pachetul poate fi personalizat. Te invităm să ne trimiți un e-mail la open@getleverage.ro, pentru a discuta despre cazul tău.

Altele

Care este politica de refund pentru plata cursurilor?

Dacă nu ești mulțumit de unul dintre cursurile achiziționate, prețul integral plătit poate fi restituit timp de 14 zile sau înainte de obținerea certificatului de participare la cursul respectiv (oricare dintre cele două evenimente intervine primul).

Ce fel de cunoștințe îmi sunt necesare ca să parcurg acest curs online?

Toate cursurile noastre online sunt adresate oricui, indiferent de nivelul de pregătire în domeniu. Ele sunt concepute în așa fel încât, pentru un cunoscător, să fixeze instrumentele și noțiunile de bază, iar pentru cineva la început – să ofere informațiile esențiale. De asemenea, cu variantele de e-Leverage PLUS sau eLeverage BLENDED, cunoștințele sunt aprofundate și/ sau exersate în discuții și simulări reale, alături de instructorii și trainerii noștri.


Dacă ai o întrebare care nu se regăsește mai sus, te rugăm să ne scrii la adresa open@getleverage.ro și vom reveni cât de repede posibil cu un răspuns la solicitarea ta.

Negocieri fructuoase!

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.