Întrebări frecvente

Despre pachetele eLeverage

Pentru cât timp pot intra în platforma de e-learning ca să parcurg conținutul din pachetul eLeverage?

Am gândit aceste cursuri online în așa fel încât să îți alegi singur când vrei să le începi și când anume vrei să pui pauză și să reiei ulterior procesul de învățare.

Totuși, ne-am gândit să-ți dăm și un imbold, așa că ai acces în contul tău timp de 30 de zile, pentru a parcurge materialele pe care ți le-am pregătit.

Trebuie să parcurg conținutul din pachetul eLeverage într-o ordine anume?

Da. Structura cursurilor noastre este gândită în așa fel încât să fie parcursă în ordinea indicată în interiorul platformei de e-learning. Este important să parcurgi modulele ca atare, pentru că ele te poartă din aproape în aproape în conținut și pentru că testează fiecare nivel parcurs prin chestionare specifice de evaluare.

Însă te poți întoarce oricând în conținut, dacă vrei să aprofundezi un modul anume.

Despre pachetele eLeverage PLUS

Pentru cât timp pot accesa sesiunea de consiliere cu reprezentantul Leverage, din pachetul eLeverage PLUS?

Sesiunea cu reprezentantul Leverage durează jumătate de oră și poate fi accesată timp de până la 3 luni de la achiziționarea pachetului eLeverage PLUS.

Despre ce pot discuta, mai exact, alături de consilierul Leverage în sesiunea din cadrul pachetului eLeverage PLUS?

Sesiunea cu specialistul Leverage este concepută special pentru a-ți clarifica anumite noțiuni sau pentru a intra în detalii despre conceptele explicate în cadrul materialelor de studiu individuale. De asemenea, poți folosi această sesiune și pentru a obține consiliere pe cazul tău specific de negociere cu care te confrunți.

Despre pachetele eLeverage BLENDED

Cât durează fiecare sesiune in-house de simulări și antrenament cu consilierii – din pachetul eLeverage BLENDED?

În pachetul BLENDED, recomandăm un minimum de 4 sesiuni de simulări cu un consilier Leverage.

Fiecare sesiune are o durată medie de 1,5 ore, în așa fel încât să îți poată menține atenția până la capăt. Deci durata medie este, în total, de 6 ore.
Dar pentru că eLeverage BLENDED este un pachet care poate fi customizat, poți alege să adaugi mai multe astfel de sesiuni, în funcție de nevoile tale specifice.

Cum procedez dacă vreau să accesez pachetul eLeverage BLENDED, dar echipa mea are mai mult de 10 participanți?

Avem soluții pentru a acomoda cu succes și grupe mai mari. Dacă echipa ta are mai mult de 10 participanți, pachetul poate fi personalizat. Te invităm să ne trimiți un e-mail la open@getleverage.ro, pentru a discuta despre cazul tău.

Altele

Care este politica de refund pentru plata cursurilor?

Dacă întâmpini probleme tehnice legate de vreunul dintre pachetele noastre de curs și te gândești la un refund, te rugăm să verifici Termenii și condițiile de aici, pentru detalii.

Ce fel de cunoștințe îmi sunt necesare ca să parcurg acest curs online?

Toate cursurile noastre online sunt adresate oricui, indiferent de nivelul de pregătire în domeniu. Ele sunt concepute în așa fel încât, pentru un cunoscător, să fixeze instrumentele și noțiunile de bază, iar pentru cineva la început – să ofere informațiile esențiale. De asemenea, cu variantele de eLeverage PLUS sau eLeverage BLENDED, cunoștințele sunt aprofundate și/ sau exersate în discuții și simulări reale, alături de instructorii și trainerii noștri.


Dacă ai o întrebare care nu se regăsește mai sus, te rugăm să ne scrii la adresa open@getleverage.ro și vom reveni cât de repede posibil cu un răspuns la solicitarea ta.

Îți mulțumim!