Leverage 2 YES!

Rezultatele din negocierile de zi cu zi nu te mulțumesc?

Află ce poți face mai bine chiar din negocierea următoare în care ești implicat. Te ajutăm să-ți construiești un plan tactic, pornind de la experiența ta de până acum, și să abordezi persuasiv negocierile pe care le porți în viața de zi cu zi.

Cere o ofertă personalizată pentru a beneficia de acest curs in-house

975 € + TVA

curs deschis

Preînscrieri
București
max. 12 participanți

De ce să participi la Leverage 2 YES!

 • Vrei să îți îmbunătățești rezultatele pe care le ai în negocierile de zi cu zi

  Dacă negocierea nu este ceva nou pentru tine și ești implicat frecvent în discuții, ofertări și acorduri, atunci Leverage 2 YES! vine cu un suport important: te ajută să-ți îmbunătățești rezultatele, pornind de la experiența ta și ceea ce faci deja. Obții un plan concret prin care să folosești eficient cei 3 piloni ai negocierii – tocmealapersuasiunea și puterea.

 • Îți dorești un curs aplicat și practic, cu minimum de investiție de timp și efort

  Leverage 2 YES! este un curs aplicattactic, care te ajută să înveți cum să te miști atunci când pui o propunere pe masă. Este conceput special pentru a oferi maximum de rezultate cu minimum de timp și energie și pleacă de la realitatea, experiențele și situațiile cu care tu te confrunți deja zi de zi.

 • Vrei să înveți și să înțelegi cum poți să fii mai persuasiv

  Persuasiunea este mai mult decât convingerea că, dacă îi vei spune celuilalt ceva, el va face ca tine, pentru că nu are alte opțiuni. Acest curs te ajută să înțelegi mecanismetehnici și strategii prin care poți să fii mai convingător din următoarea negociere în care ești implicat.

 • Te antrenezi cu singura companie care aduce în România licențe și simulări de la Harvard și MIT

  Cursurile noastre se bazează pe instrumentelicențe și simulări aduse în exclusivitate de la Program on Negotiation, programul etalon dezvoltat de Harvard Law School, Massachusetts Institute of Technology și Tufts University. Oferim cursuri de negociere la standarde internaționale.

 • Te pregătești alături de traineri și specialiști cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu

  Echipa noastră de traineri și consultanți vine atât cu experiență relevantă de business, cât și cu expertiză în training și consultanță în negociere și vânzări.

Ce înveți la curs?

Ce înveți la curs?

 • cum să pregătești și să planifici o negociere
 • cum să îți definești interesele, alternativele (BATNA), variabilele și marjele pe care poți construi
 • cum deschizi puternic o negociere în zona de tocmeală
 • cum îți stabilești strategia de mișcare și schimburi pe care le poți face
 • cum definești pârghiile de care dispui în negociere și cum le folosești
 • cum contracarezi eficient pârghiile celuilalt și cum răspunzi credibil la ele
 • cum să fii persuasiv, folosind mecanismul „creează dubii, generează mișcare”
 • cum transmiți mesaje puternice fără să diluezi argumentele folosite

* cursul poate fi personalizat cu studii de caz din activitatea directă a beneficiarului, la solicitarea și integrarea Leverage 2 YES! ca program in-house

MAI MULT
ÎNSCRIE-TE

Cine ar trebui să participe

Reprezentanți din middle management

(buyeri sau selleri deopotrivă), care sunt zilnic implicați în negocieri și care au un set de variabile cu care e nevoie să jongleze

Antreprenori

care au nevoie de un plan de acțiune tactic și foarte concret, pentru a pune problema într-un mod mai eficient în negocierile următoare

Oricine

nu este străin de negocieri în activitatea profesională, dar vrea să învețe să fie mai convingător și să obțină rezultate mai bune

Radu Glonț
Consilier în negociere

Radu Glonț

 • Trainer și consilier în negociere
 • Peste 23 de ani experiență de business, în negocieri comerciale, vânzări și management de echipe de vânzători
 • Dezvoltă și susține programe de training și consultanță pentru jucători din mai multe industrii, cum ar fi: retail, auto, banking, medical, producție, consultanță, publicitate ș.a.; în cadrul Leverage, a pregătit în negociere și vânzări echipe ale unor companii ca: Honda Trading Romania, Regina Maria, Sameday, Banca Transilvania, Dona.Logistica, Decathlon, Adecco Romania, eJobs, Rewe Group (Penny Market), Valoris Center, Carrefour, The Public Advisors, ING Bank, Alinda România, Philips România, Telekom, Raiffeisen Bank, Avia Motors etc.
 • Absolvent al unor cursuri reper pentru domeniul de vânzare și negociere, cum ar fi: ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation), Storewars – Leading Business Simulation with High Impact on Negotiation (Zagreb); The Business of Our Business – Finance and Negotiating, DDB University (Londra); Account Management and Account Planning, James Hayhurst (Sofia); SPIN® Selling Skills – Leading Sales Training, Trend Consult (București).
 • Absolvent “Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems” – Program on Negotiation.
MAI MULT
Metodologia cursului

Metodologia cursului

Cursul se bazează pe metodologia Valuable Failing Experience® – generarea unor situații-limită, dar, în același timp, sigure, care determină dorința de schimbare a obiceiurilor și deprinderea unor noi abilități de negociere, prin:

 

 • Simulări Program on Negotiation (Harvard Law School)
 • Role – Plays
 • Studii de caz
 • Exercitii practice și de grup
 • Prezentari
Trusted by

Review-uri

98.67% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților cursurile Leverage

Bogdan Badea – CEO eJobs Group

Cel mai important aspect care a cucerit echipa eJobs e combinația dintre training și consultanță, livrate într-o manieră relaxată, care i-a ajutat pe colegi să se deschidă și să fie 100% implicați. Implementarea strategiilor discutate în timpul cursului a dus la schimbarea mentalității echipei și la o perspectivă nouă, care îi ajută să fie mai încrezători în forțele proprii.

Lucia Ciuhureanu – Marionnaud

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Întrebări frecvente

În cadrul acestui curs, primesc feedback de la trainer?

Da, participanții primesc un feedback general cu privire la evoluția lor din cadrul exercițiilor. Pentru feedback individual și mult mai în profunzime pe toate comportamentele din timpul negocierii, îți recomandăm cursul GetLeverage in Negotiation.

Cum știu să îmi aleg cursul de negociere potrivit nevoilor și cunoștințelor mele?

E important să îți răspunzi la două întrebări esențiale: 1) ce fel de negocieri porți în mod normal? și 2) câtă experiență ai în negociere? Leverage ONE este pentru cei care vor să pună bazele în teoria și practica negocierii, Leverage 2 YES! este un curs tactic mai avansat, iar GetLeverage in Negotiation este un curs strategic, aplicabil mai ales celor care poartă negocieri cu miză ridicată.

Ce cunoștințe și abilități ar trebui să am ca să particip la acest curs?

Cursul Leverage 2 YES! este unul avansat, de nivel intermediar. Pentru ca acest curs să îți aducă plus-valoare, e important să fii deja familiarizat cu negocierea în viața de zi cu zi și să îți dorești să îmbunătățești rezultatele obținute.

Cere informații

Lasă-ne un mesaj dacă vrei mai multe informații

Înscrie-te
975 € + TVA (curs deschis)

Preînscrieri – București (12 participanți număr max)

Radu Glonț

CUMPĂRĂ