Leverage ONE de Crăciun

Vrei să înveți despre negociere știind că în același timp sute de nou-născuți bolnavi de inimă pot fi salvați?

Cadoul nostru de Crăciun pentru tine este șansa de a contribui la sănătatea copiilor cu probleme medicale prin participarea la cursul nostru din 18 decembrie. Pentru că ne dorim să punem umărul la cel mai nou și curajos demers al Asociației Inima Copiilormodernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-născuți a Spitalului Județean Constanța –, îți oferim un loc la cursul de negociere Leverage ONE, în schimbul donației tale pentru acest proiect.

 

Participă și tu la cursul nostru cu o donație minimă recomandată de 75 de euro către Asociația Inima Copiilor. Bineînțeles, dacă îți dorești să contribui cu mai mult de atât, poți fi sigur că efortul tău ajută cu adevărat copiii care au mare nevoie si bucură familii întregi. Și încă o veste bună: Fundația Vodafone România dublează fiecare sumă oferită.

Despre Asociația Inima Copiilor

1

ONG înființat în 2006

care ajută copiii cu probleme medicale grave, în mod special cardiace.

2

Au construit cele mai moderne spații medicale din sistemul public de sănătate din România la Spitalul de copii Marie Curie din București, unde:

 • au construit și amenajat un Centru de Cardiochirurgie pediatrică, ce include și o Sală de operații pentru Neurochirurgie
 • au amenajat Secțiile de Cardiochirurgie și Neurochirugie
 • au construit Secția de terapie intensivă nou-născuți, cea mai bună din SE Europei la momentul actual
3

Anual, 1.300 de copii primesc o șansă în plus la viață,

Pentru că au putut fi îngrijiți de medici buni, în spații corect amenajate la București

De ce să donezi pentru modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-născuți a Spitalului Județean Constanța?

 • În fiecare săptămână, 1 copil moare la Constanța în Secția de Terapie Intensivă înainte să împlinească o lună
 • Mortalitatea infantilă la nivelul județului Constanța este de trei ori mai mare decât media europeană
 • Secția de la Constanța nu a fost renovată de 50 de ani (de când a fost construit spitalul), aparatura este veche, spațiul insuficient, iar condițiile sunt improprii

Donațiile sunt direcționate către reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Județean Constanța, proiect asumat de Inima Copiilor alături de Asociația Dăruiește Aripi, cu sprijinul Fundației Vodafone România. Împreună putem oferi cele mai bune tratamente și o șansă în plus la viață unor copii născuți prematur sau cu probleme grave! În schimbul donației tale, îți oferim un curs practic de negociere care te ajută să bați palma mai ușor și să obții acorduri valoroase prin instrumente aduse de la Harvard Law School.

Materialele de curs sunt suportate de către noi, iar partenerii noștri de la Hotel Ramada Nord asigură spațiul de desfășurare a evenimentului, astfel încât toate donațiile participanților sunt direcționate integral către Asociația Inima Copiilor.

Detalii organizatorice

Când?

18 decembrie,
între 09:00 - 18:00

Unde?

Hotel Ramada Nord
București

Lead Trainer

Sabin
Gîlceavă

Preț

Donație minimă recomandată
de 75 €

Trainer

Sabin Gîlceavă

Consultant în negociere

 • consultant în negociere și fondator Leverage;
 • peste 20 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 19 ani de experiență în training;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări role-plays și cursuri de negociere sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation)

Ce spun alții despre noi

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Oana Chivu - Managing Partner Connect Media

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Lucia Ciuhureanu - Marionnaud

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader - Managing Director Häfele Romania

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Cătălina Aldea - Commercial Director Mega Image