Leverage Together

Leverage » Leverage Together
Leverage » Leverage Together
Leverage Together, programul de implicare socială pentru win-win-win

Probabil că ai auzit deja că într-o negociere intri cu mintea și cu inima. Fiecare dintre cele două are un rol important, asta dacă funcționează totul așa cum ar trebui. Dar cu o inimă bolnavă, nu doar că nu mai poți negocia, ci toată existența e pusă în pericol. Și aici ar trebui să privim cu o doză generoasă de empatie către cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Noi venim cu abilitățile de negociatori și cele de traineri în cadrul Leverage Together pentru a fi alături de copiii care trec prin aceste provocări, dar și de familiile și personalul medical care îi veghează. 

Pe 4 decembrie, te invităm și pe tine să ne însoțești în această inițiativă: TU înveți să negociezi într-un curs de o zi alături de specialiștii Leverage, iar prin donația ta, mai mulți copii născuți cu malformații cardiace vor avea o șansă la o viață mai săntoasă și mai fericită.

Așa cum deseori le spunem cursanților noștri, suntem adepții negocierilor sănătoase și echilibrate. Pentru că ne place să punem în practică sfaturile și recomandările pe care le oferim altora, ne dăm pe noi exemplu și am decis să fim livratori de fapte bune în cadrul Leverage Together. Hai și tu cu noi, împreună avem mai multe resurse pentru a face o schimbare care să conteze! 

 

Leverage Together este despre cum ne exersăm empatia ca oameni de business, dar și un program de responsabilitate socială, prin care schimbăm în bine destine alături de comunitatea interesată de negociere. Suntem recunoscători pentru proiectele de succes la care lucrăm și oamenii care ne sunt alături în acest proces, așa că simțim că e de datoria noastră să ne oferim cunoștințele, expertiza și timpul pentru a ajuta la dezvoltarea unor proiecte relevante pentru societate. Pentru că inimile copiilor reprezintă cea mai bună investiție de resurse în viitor. În plus, toți cei care beneficiază de know-how-ul nostru învață cum să negocieze, așadar toată lumea are de câștigat! 

 

 

Proiectul nostru de suflet a debutat în 2016, iar de atunci ajutăm an de an Asociația Inima Copiilor să strângă fonduri pentru a face intervenții chirurgicale complexe pentru copiii bolnavi de inimă. În acest sens, în fiecare decembrie organizăm o ediție specială a cursului de negociere Leverage ONE, pentru care taxa de participare se transformă în donații decise de fiecare cursant.

 

 

 

 

Împreună, am contribuit la... 
Leverage » Leverage Together

Împreună, am contribuit la… 

 

 … reconstruirea Secției de Terapie Intensivă nou-născuți de la Spitalul Județean Constanța;

… organizarea misiunilor medicale la centrul de Cardiochirurgie de la Marie Curie, prin care specialiști de renume internațional au venit în România pentru a face operații alături de echipa locală de medici. Aproape 200 de copii primesc din 2020 șansa la o viață sănătoasă și la o copilărie fericită și datorită contribuțiilor făcute de comunitatea noastră. 

Pe 4 decembrie, contribuția ta, care poate fi de minimum 125 de Euro și maximum cât simți tu, poate crește numărul copiilor operați. Ajută-ne să ajutăm și să facem inimile micuților să bată pentru o copilărie fericită, dar și cele mai reușite negocieri!

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.