Echipa pe care o conduci se confruntă cu provocări în vânzări sau negociere?

Programe in-house

Alege un training de persuasiune in-house! Avem soluții. Venim în ajutorul tău cu programe și training in-house de negociere, vânzare sau persuasiune, pe care le personalizăm în funcție de nevoile și obiectivele tale.

De ce să ne alegi pentru programul tău in-house

 • Beneficiezi de experiența de peste 20 de ani a consultanților noștri

  Specialiștii noștri au peste 20 de ani de experiență în negociere, vânzări, training și consultanță, precum și certificări internaționale obținute de la instituții de prestigiu ale domeniului.

 • Primești un program customizat

  Soluțiile cu care lucrăm nu sunt predefinite, ci propuse după o analiză atentă a nevoilor de pregătire, apoi definite și personalizate împreună cu tine. In funcție de provocările și nevoile tale, construim un program 100% personalizat pentru tine și echipa ta.

 • Nevoile tale de pregătire sunt puse pe primul loc

  Ne asigurăm că înțelegem provocările cu care se confruntă echipa ta, facem o analiză a nevoilor de pregătire, îți prezentăm programul propus, îl ajustăm în urma feedback-ului și apoi implementăm în condițiile agreate.

 • Acoperi subiecte complexe, în funcție de provocările tale

  Expertiza noastră acoperă de la traininguri in-house de persuasiune, traininguri in-house de vânzări, cursuri de negociere in-house până la programe de conflict resolution, presentation skills, managementul echipelor de vânzări/ buyeri sau coaching individual în domeniile menționate.

 • Te bazezi pe consultanța specialiștilor din singura companie care aduce instrumente de la Harvard Law School în România

  Suntem singurii care aduc în România simulări și instrumente de la Program on Negotiation, programul etalon în negociere dezvoltat de Harvard Law School, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Tufts University.

Ce arii putem aborda la cursuri negociere in-house?

Cursuri negociere in-house

Training de persuasiune in-house

Tocmeala

Vânzarea consultativă

Vânzări complexe

Prezentarea persuasivă

Conflict resolution

Training de vânzări in-house

Cui se adresează programele noastre in-house

Cui se adresează programele noastre in-house

Echipelor, departamentelor sau organizațiilor care au provocări complexe în zona de negociere, vânzare sau cumpărare și au nevoie de training in-house pentru a accelera performanțele și rezultatele obținute.

Trusted by

Review-uri

98.67% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților cursurile Leverage

Bogdan Badea – CEO eJobs Group

Cel mai important aspect care a cucerit echipa eJobs e combinația dintre training și consultanță, livrate într-o manieră relaxată, care i-a ajutat pe colegi să se deschidă și să fie 100% implicați. Implementarea strategiilor discutate în timpul cursului a dus la schimbarea mentalității echipei și la o perspectivă nouă, care îi ajută să fie mai încrezători în forțele proprii.

Lucia Ciuhureanu – Marionnaud

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Oana Chivu – Managing Partner Connect Media

Trainer excelent și modalitate foarte bună de predare – interactivă, bazată pe studii concrete și ușor aplicabile în mediul de business. După antrenament, îți dorești să schimbi modul în care negociezi, să înlocuiești rapid modalitatea veche de abordare a relației cu furnizorii, clienții și partenerii cu noile idei propuse în cadrul trainingului. Pleci cu foarte multe informații și vrei să te reîntorci cât mai curând să înveți și mai mult.

Cătălina Aldea – Former Commercial Director Mega Image

Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Întrebări frecvente

Trainerul îmi va răspunde în timpul cursului la orice întrebare legată de negociere?

Cu siguranță, în limita timpului disponibil și a mixului de participanți. De asemenea, poți rămâne la discuții după curs dacă vrei să clarifici anumite situații sau poți stabili ulterior o întâlnire separată.

În cât timp îmi recuperez investiția în acest curs?

Imediat, în funcție de negocierile în care ești implicat. Avem cursanți care au obținut de la următoarea negociere de câteva ori fee-ul plătit pentru curs.

Pot să particip chiar dacă nu am cunoștințe avansate de negociere?

Da. Nu atât abilitățile, cât complexitatea și miza negocierilor în care ești implicat sunt mai importante. Cu acestea sunt mai ridicate, cu atât conexiunile făcute în timpul cursului sunt mai puternice.

Cere ofertă

Programează o întâlnire de 15 minute,  cu unul dintre specialiștii Leverage, în care vorbim despre problema ta și îți propunem soluțiile potrivite

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.