Recrutare

Leverage » Recrutare
Leverage » Recrutare

Dacă ai ajuns aici înseamnă că vrei să ne cunoști. Ce bine! Pentru că ne mărim echipa cu un om de sales și am vrea să te cunoaștem și noi. Nu trebuie decât să îți placă să vinzi, să îți dorești să te perfecționezi în negociere și să te și distrezi făcând asta. Da, ai citit bine, te alegem și pentru „anduranța‟ la umor. 😊

 

Ce vei face în Leverage?

La început, vei participa la cursurile noastre, vei merge cu noi la primele întâlniri și, ușor-ușor, vei înțelege programele Leverage și îți vei câștiga autonomia de a încheia propriile deal-uri după ce ai identificat nevoile clienților.

 

Cum îți vei putea ajuta clienții?

Prin promovarea programelor de training și consultanță în negociere, sales, persuasiune și conflict resolution.

Ne dorim să ai o experiență de cel puțin 5 ani în vânzări – în special pe partea de servicii de valoare mare și cu un ciclu de vânzări lung (servicii medicale, banking, consultanță, training etc).

 

Și dacă te-am blocat la faza cu umorul, stai chill, e ok dacă nu râzi la toate glumele noastre, nici noi nu suntem chiar așa de amuzanți mereu. 😊

Fă un research pe profilurile noastre aici și dacă ți-ar plăcea să faci parte din echipă, dă-ne un semn. Promitem să-ți răspundem pe larg la întrebări!

Trusted by
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.