Reprezentare în negociere

Ai o negociere cu miză foarte ridicată și vrei să fii sigur de succesul ei? Optează pentru reprezentare în negociere.

Putem ajuta. Venim alături de tine în negociere și chiar negociem în locul tău, în baza experienței de peste 20 de ani în consultanță și reprezentare în vânzări și negociere.

Ce presupune serviciul de reprezentare în negociere

Este singurul serviciu de acest tip din România și presupune ca un consilier Leverage să te însoțească în negociere sau să fie delegat să negocieze în locul tău. Te ajută să detensionezi negocierile cu miză ridicată și îți aduce rezultate concrete.

De ce să apelezi la serviciul de reprezentare în negociere

1

Vrei să fii sigur de rezultatele negocierii

Te-ai pregătit pentru negociere, știi ce trebuie să faci, dar nu ai curajul să pui în aplicare planul dezvoltat? Crezi că e posibil să te lași dus de val în timpul discuțiilor? Cu ajutorul consilierilor în negociere Leverage, ești sigur că obții rezultatele dorite.

2

Ai nevoie de un specialist cu experiență solidă în domeniu

Înțelegem cât de importantă este o negociere pentru tine. Știm că e dificil să îți menții calmul atunci când la mijloc sunt interese importante și mize mari. Ești pe mâinile sigure ale unor specialiști cu o experiență de peste 20 de ani în consultanță și reprezentare în negociere și vânzări.

3

Te confrunți cu o negociere foarte tensionată, cu miză ridicată

Te pregătești cu ajutorul simulărilor și instrumentelor de top aduse de la Harvard Law School (Program on Negotiation) și Wharton Executive Negotiation Workshop.

4

Îți dorești soluții, nu apelul la măsuri judecătorești

Prin serviciul de reprezentare în negociere, găsim soluții. Ne concentrăm pe „ce” (cât e de obținut), dar ne interesează și „cum” (care e modalitatea prin care obții). Ne asigurăm că nu e necesar să recurgi la măsuri drastice sau să rămâi în situații conflictuale, facilitând ajungerea la un acord valoros și implementabil pentru ambele părți.

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de reprezentare în negociere

 

 • Când ai de purtat negocieri cu miză foarte mare
 • Când ești nesigur de modul în care să abordezi tehnici de negociere
 • Când ai nevoie de mai multe opinii în timpul negocierii, mai ales atunci când vorbim despre echipe de negociatori
 • Când stadiul în care a ajuns negocierea implică tensiuni ridicate
 • Când vrei să fii sigur de rigurozitatea procesului
 • Când vrei să iei presiunea de pe umerii tăi, apelând la o echipă cu experiență solidă în reprezentarea în negociere și vânzări

Întrebare

Cu ce e diferit ce faceți voi de rolul unui avocat?

Răspuns

Suntem specialiști în procesul și abilitățile de negociere și putem genera mai ușor rezultatele pe care avocații le pot pune în acorduri comerciale. Ne completăm pentru interesul clientului.

Întrebare

Mergeți cu mine la toate discuțiile de negociere?

Răspuns

Da, dacă este nevoie. O mare parte din muncă se întâmplă însă și în afara sălii de negociere, atunci când se discută strategii, tehnici și tactici de negociere.

Întrebare

Mă puteți reprezenta în orice negociere, indiferent de industrie?

Răspuns

Da, reprezentarea poate fi pentru orice negociere, indiferent de industrie. Situațiile, mandatul și așteptările sunt definite împreună cu clientul pentru fiecare situație de negociere în parte.

Cui se adresează acest serviciu de consultanță în negociere

 • antreprenorilor și negociatorilor implicați în negocieri cu miză foarte mare

Ce spun alții despre noi

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader, Former Managing Director, Häfele Romania

De curând, am negociat cel mai important contract pentru compania mea și l-am rugat pe Sabin să mă ajute. Jumătatea de zi petrecută cu el s-a dovedit crucială: m-a ajutat să înțeleg balanța puterii, pârghiile pe care le aveam în negociere și m-a ajutat să mă concentrez pe lucrurile care contau pentru mine cel mai mult. La sfârșitul negocierii, am obținut cel mai bun contract fără să fac compromisuri la cele mai importante variabile ale mele.

Sorin Kertesz, Managing Director, Biciclop

Lucrul cu Sabin Gîlceavă, atât în calitatea lui de trainer, cât și în cea de consultant în materie de negociere, aduce structură în mijlocul haosului și elimină tensiunea unor momente dificile, dar mai ales se plătește singur prin doar o mică parte din diferența între așteptări și rezultate. Aș spune fără să ezit că vorbim despre cel mai bun trainer de negociere din România și, de asemenea, că numele mic, Sabin (optimist), îl reprezintă mult mai fidel decât cel de familie, Gîlceavă. Pe scurt, ți-l recomand călduros.

Daniel Bogdan, VP of Business Development, ENEA Services România

Consultant în Negociere

Sabin Gîlceavă

Consilier în negociere

 • Consilier în negociere și fondator Leverage;
 • peste 25 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 25 ani de experiență în training;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări role-plays și cursuri de negociere sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation);
 • a dezvoltat și a susținut programe de training și consultanță pentru companii precum: ING, Carrefour, Egger, eJobs, Mega Image, Orange România, Pepsi, Philips Romania, Petrom, UPC, Telekom, Vodafone, RCS&RDS, Hoya Lens Romania;
 • autor al e-bookului ”WIN-WIN Is Not Fifty-Fifty: Leverage Your Business Negotiations” .

Programează o discuție