Shadowing în negociere

Te confrunți cu o situație reală de negociere pentru care vrei să te pregătești?

Putem ajuta. Prin serviciul de shadowing, discutăm aplicat despre provocarea ta și intervenim pentru deblocarea situației de negociere.

Ce presupune serviciul de shadowing

Serviciul de shadowing presupune consiliere pe un caz real de negociere cu care te confrunți în activitatea ta. Este o activitate „din umbră”, asistată, care te ajută să ai rezultate maxime în negocierea în care ești implicat. Prin serviciul de shadowing ai parte de consiliere aplicată pe cazul tău de negociere, de recomandări concrete și practice.

De ce să apelezi la serviciul de shadowing

1

Îți pune la dispoziție o metodologie de pregătire și planificare în negociere

Avem dezvoltate pentru tine mai multe instrumente de pregătire și planificare, în funcție de cât de avansată este negocierea în care ești implicat. Un exemplu este negotiation map, care te ajută să structurezi procesul și să ai o imagine foarte clară asupra negocierii înainte, dar și în timpul acesteia.

2

Îți oferă o perspectivă nouă asupra situației de negociere cu care te confrunți

Este dificil să ai o minte proaspătă atunci când ai un interes sau când ești foarte implicat într-o situație de negociere. Venim cu o perspectivă nouă, care te poate ajuta să înțelegi și interesul partenerului tău de discuție și să construiești pornind de la această constatare.

3

Îți aduce rezultate imediat vizibile

Câștigi mai ușor, iar rezultatele sunt palpabile. Cei care au apelat la serviciul de shadowing până acum au câștigat de la 10.000 până la 200.000 de euro pentru că au petrecut între o oră și o zi alături de specialiștii noștri.

4

Te ajută să conștientizezi ce, dar și cum să faci anumite lucruri în negociere

Conștientizezi ce trebuie să faci în negociere, dar vezi concret și cum să faci. De exemplu, îți dai seama dacă nu transmiți siguranță, care sunt direcțiile în care poți explora un potențial beneficiu în negociere, cum să pui problema diferit etc. Serviciul nostru e mai mult decât un training de abilități de negociere – este un proces asistat în care, pas cu pas, îți îmbunătățești rezultatele și înțelegi ce e de făcut.

În ce situații poți avea nevoie de serviciul de shadowing

 • Când nu știi cum să pui problema într-o negociere

 

Negocierea este un proces care necesită pregătire și planificare. Te ajutăm să-ți structurezi acest proces, printr-o metodologie bine pusă la punct și care a dovedit că aduce rezultate.

 

 • Când simți că negocierea în care ești implicat s-a blocat

 

Dacă îți spui deja „nu mai știu ce să fac”, te putem ajuta să deblochezi discuțiile de negociere. Înțelegem stadiul în care se află negocierea, ce anume împiedică acordul și venim cu soluții.

 

 • Când vrei să fii pregătit pentru cât mai multe elemente-surpriză

 

Jucăm rolul părții cu care negociezi. Îți semnalăm cât mai multe situații și scenarii la care nu te-ai gândit, pentru ca elementul-surpriză să fie diminuat în timpul negocierii propriu-zise.

 

 • Când cauți diferențiatori care să te ajute în negocierile viitoare

 

Răspunsul la întrebarea „de ce ai încheia un acord cu noi” poate influența considerabil rezultatul negocierii în favoarea ta. Te ajutăm să găsești acei diferențiatori față de competiție care să genereze plus valoare pentru partenerul de negociere și să faciliteze astfel acordul.

 

 • Când ai nevoie in-house de un specialist alături de care să te pregătești

 

Dacă ai trecut deja prin mai multe traininguri sau cursurile din domeniu ți s-au părut prea teoretice, serviciul de shadowing îți va aduce un proces personalizat și diferit. Îți oferim mai mult decât un curs de negociere in-house de persuasiune sau de negociere – ne adaptăm pe situația ta, ne concentrăm pe punctele care au nevoie de îmbunătățiri pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate.

 

Întrebare

Până unde merge consultantul în a se implica în cazul meu de negociere?

Răspuns

Până unde decide clientul, în baza unui contract de confidențialitate. Este ca la doctor: cu cât sunt mai sincer cu toate durerile pe care le am, cu atât identificarea unui tratament eficient este mai ușoară.

Întrebare

Puteți să mă ajutați inclusiv să formulez un e-mail către partenerul de negociere dacă e nevoie?

Răspuns

Bineînțeles. Lipsa implicării emoționale puternice din partea consultantului îi permite un grad mai ridicat de obiectivitate în negociere.

Întrebare

Mă ajutați să fac un plan concret de bătaie pentru negocierea mea?

Răspuns

Da. Ne bazăm pe o serie de instrumente de pregătire, planificare și gestionare a procesului de negociere, statistici și abilități necesare pentru genera strategia, tacticile și inclusiv tehnicile necesare unei negocieri fructuoase.

Cui se adresează acest serviciu

 • buyerilor și vânzătorilor profesioniști
 • antreprenorilor
 • top managementului care are de negociat alianțe strategice cu alte companii sau condiții comerciale diferite
 • tuturor celor care au o negociere importantă și amplă

Ce spun alții despre noi

Sabin mi-a oferit una dintre cele mai palpabile experiențe în pregătirea pentru negociere de până acum. Lucrând împreună pentru o zi, m-a ajutat să obțin cu 200.000 euro mai mult din negocierea în care eram implicat. Dacă aș fi lucrat cu el pentru proiectul respectiv încă de la început, probabil rezultatul obținut ar fi fost mult mai bun. Cu siguranță voi apela din timp la el cu ocazia următoarelor negocieri importante pe care le voi avea!

Ovidiu Toader, Former Managing Director, Häfele Romania

De curând, am negociat cel mai important contract pentru compania mea și l-am rugat pe Sabin să mă ajute. Jumătatea de zi petrecută cu el s-a dovedit crucială: m-a ajutat să înțeleg balanța puterii, pârghiile pe care le aveam în negociere și m-a ajutat să mă concentrez pe lucrurile care contau pentru mine cel mai mult. La sfârșitul negocierii, am obținut cel mai bun contract fără să fac compromisuri la cele mai importante variabile ale mele.

Sorin Kertesz, Managing Director, Biciclop

Lucrul cu Sabin Gîlceavă, atât în calitatea lui de trainer, cât și în cea de consultant în materie de negociere, aduce structură în mijlocul haosului și elimină tensiunea unor momente dificile, dar mai ales se plătește singur prin doar o mică parte din diferența între așteptări și rezultate. Aș spune fără să ezit că vorbim despre cel mai bun trainer de negociere din România și, de asemenea, că numele mic, Sabin (optimist), îl reprezintă mult mai fidel decât cel de familie, Gîlceavă. Pe scurt, ți-l recomand călduros.

Daniel Bogdan, VP of Business Development, ENEA Services România

Consultant în Negociere

Sabin Gîlceavă

Consilier în negociere

 • Consilier în negociere și fondator Leverage;
 • peste 25 de ani experiență în vânzări și negociere;
 • peste 25 ani de experiență în training;
 • 11 ani de certificare Huthwaite Internațional pentru SPIN®, Selling Skills și Negotiation Skills;
 • certficat Eagle’s Flight – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de training-uri bazate pe experiential learning;
 • susține sesiuni, simulări role-plays și cursuri de negociere sub licența Program on Negotiation – programul etalon de negociere dezvoltat de Harvard Law School, MIT și Tufts University;
 • absolvent ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation);
 • a dezvoltat și a susținut programe de training și consultanță pentru companii precum: ING, Carrefour, Egger, eJobs, Mega Image, Orange România, Pepsi, Philips Romania, Petrom, UPC, Telekom, Vodafone, RCS&RDS, Hoya Lens Romania;
 • autor al e-bookului ”WIN-WIN Is Not Fifty-Fifty: Leverage Your Business Negotiations” .

Programează o discuție