Termeni și condiții

Leverage » Termeni și condiții

Bine ați venit pe website-ul nostru; speram sa va bucurați de experienta dumneavoastra aici. Termenii si conditiile de mai jos reglementeaza utilizarea website-ului de catre dumneavoastra („Termeni și Conditii”).  Prin folosirea acestui website acceptati si sunteti de acord sa respectați Termenii și Condițiile prezentate mai jos; în situația în care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Este important pentru noi sa aveti o experienta placuta si sigura, de aceea ne angajam sa protejam confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra. Astfel, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate doar daca va fi necesar in vederea indeplinirii scopurilor stabilite de comun acord.

SC Leverage Negotiation SRL , cu sediul social in Str Emil Racovita, nr 70, Ilfov, Voluntari, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/2698/2012, Cod de Inregistrare Fiscala RO30692809, reprezentata legal de Dl. Sabin Gilceava, in calitate de Administrator, email de contact: open@getleverage.ro -societate ce are ca scop furnizarea de consiliere si programe de pregatire atat on-line cat si off-line.

Regulament privind inscrierea si parcurgerea cursurilor on-line de vanzare si negociere:

Inscrierea la programele on-line de vanzare si negociere se poate face pe paginile noastre dedicate, avand posibilitatea de achitare cu cardul  prin intermediul procesatorului de plati Netopia. Pentru aceasta, este necesara completarea campurilor cu date personale de identificare, necesare atat pentru generarea contului cat si pentru emiterea si trasmiterea facturii fiscale. SC Leverage Negotiation SRL se angajeaza sa nu prelucreze datele cu caracter personal decat in scopul pentru care acestea au fost furnizate de catre Client.

Din momentul efectuarii platii on line, in maximum 48 de ore va fi generat  contul de cursant, unde va putea fi parcurs cursul achizitionat.

Cursul se va desfasura conform programei de curs afisate la fiecare curs in parte.

Prin furnizarea datelor personale, necesare inscrierii la curs, precum si prin efectuarea platii cursului selectat, Clientul isi exprima acceptul pentru inceperea prestarii serviciului ales.

Prin achitarea taxei de inscriere la curs, Clientul are dreptul de a beneficia de acces la curs in contul de cursant, conform programei afisate la fiecare curs in parte.

Cursantii inscrisi la serviciul de e-learning e.getleverage.ro au dreptul sa utilizeze, in limitele accesului obtinut, facilitatile care le sunt puse la dispozitie de aplicatia de e-learning pentru un cont de utilizator, in conformitate cu normele in vigoare si respectarea valorilor sociale si morale, pastrand ordinea publica.

Toate drepturile cursantilor sunt valabile timp de 30 de zile de la activarea contului, dupa finalizarea acestei perioade cursantul nu mai beneficiaza de acest drept.

Inscrierile la cursurile eLeverage se realizeaza prin completarea unei cereri de inscriere. Cursantii garanteaza ca toate informatiile pe care le introduc sunt corecte si complete iar atunci cand intervin modificari, le aduc la cunostinta Furnizorului in vederea mentinerii acestor informatii actualizate. Este interzisa utilizarea unor nume false sau care apartin altor persoane, precum si furnizarea unor informatii incorecte, inexacte si/sau fictive. Pentru inscrierea la cursurile eLeverage nu este necesara indeplinirea unor cerinte sau conditii suplimentare legate de studii, calificari anterioare sau experienta intr-un anumit domeniu.

Copyright si drepturi de autor: Cursurile si toate materialele la care are acces cursantul sunt strict pentru folosinta si uzul sau personal si nu pot fi instrainate sau copiate sub nicio forma catre orice tert. Orice tentativa de copiere sau postare a materialelor se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 2 ani conform Legii 8/1996.

Informatii referitoare la plati: Atunci cand pentru achitarea unui curs optati pentru plata online cu cardul, este nevoie sa furnizati procesatorilor nostri de plati o serie de informatii specifice precum: numele dumneavoastra asa cum apare pe card, numarul cardului, tipul de card, data de expirare si codul de verificare de pe verso. Noi nu colectam, nu folosim si nu stocam aceste informatii.

Momentul inceperii cursurilor reprezinta momentul primei autentificari pe platforma e.getleverage.ro si prin inceperea cursurilor cursantii inteleg ca din acel moment dreptul lor de renuntare inceteaza.

Doar in cazul in care s-a achitat taxa de inscriere si nu a inceput executarea serviciului prin activarea contului de cursant, atunci beneficiarul poate renunta unilateral si poate cere rambursarea taxei de inscriere.

Prestarea serviciilor a inceput in momentul activarii contului de cursant si oferirii accesului la platforma si/sau continuturi digitale. Se considera exprimat acordul prealabil al consumatorului si confirmarea ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere din contract in momentul inceperii consumarii/utilizarii sau primirii continuturilor.

Renuntarea la cursuri cu rambursarea taxelor poate opera conform legii doar in cazul in care nu s-a inceput executarea serviciilor si numai in termen de maxim 14 zile din momentul achitarii taxei de inscriere. Renuntarea la cursuri se notifica numai prin solicitare transmisa la adresa open@getleverage.ro

E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.