Tu înveți să negociezi, iar noi ajutăm nou-născuții bolnavi

Leverage » Blog » Tu înveți să negociezi, iar noi ajutăm nou-născuții bolnavi
blog

s

Anul acesta, ne-am dorit să încheiem sezonul de negocieri într-un mod special. Ne-am împrietenit cu oamenii inimoși – așa cum le e și numele – de la Inima Copiilor, ne-au plăcut proiectele lor și toată energia pe care o depun în tot ce fac, așa că ne-am aliat cu drag cauzei lor: aceea de a contribui la tratarea copiilor cu probleme medicale grave, în mod special cardiace.

Cea mai nouă inițiativă a celor de la Inima Copiilor este una foarte curajoasă. ONG-ul își propune să reconstruiască și să modernizeze Secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Județean Constanța, împreună cu alți doi parteneri binevoitori, Fundația Vodafone România și Asociația Dăruiește Aripi. Cu ajutorul nostru, al tuturor, vor reuși cu siguranță, așa cum au făcut-o de nenumărate ori până acum, când au construit cele mai moderne spații medicale din sistemul public de sănătate din România la Spitalul de copii Marie Curie din București.

Așa că iată ce îți propunem pe final de an, în prag de sărbători: un curs de negociere de o zi contra unei donații care merge direct către Inima Copiilor și proiectul lor de la Constanța. Cu alte cuvinte, tu te pregătești pentru negocierile de zi cu zi în schimbul unei sume pe care alegi să o donezi, în timp ce sute de copii cu probleme grave de sănătate primesc o șansă în plus la viață, iar noi ne bucurăm să contribuim la această inițiativă și, în același timp, să ne facem cât mai bine treaba. Win-win-win pentru toată lumea, nu? Doar despre asta e vorba în negociere. Și în lucrurile făcute cu sens – de sărbători și nu numai; ori de câte ori ceva ne mișcă să ne aducem contribuția.

Și tu poți să contribui. În mod normal, cursul costă 190 de euro, însă de această nu vrem să stabilim noi un preț. Ne-am gândit însă la o donație minimă recomandată de 50 de euro; bineînțeles, dacă îți dorești să oferi mai mult, gestul tău va bucura multe familii, mai ales că Fundația Vodafone dublează fiecare sumă pe care alegi să o direcționezi către proiectul celor de la Inima Copiilor.

Te așteptăm, așadar, să participi la Leverage ONE pe 12 decembrie. Toți banii strânși ajung direct la Asociația Inima Copiilor și pun o cărămidă la temelia unei construcții solide din sistemul nostru medical. Și știm cu toții câte nevoie de contribuție e aici. În fiecare săptămână, un copil moare la Constanța în Secția de Terapie Intensivă înainte să împlinească o lună, iar mortalitatea infantilă la nivelul județului Constanța este de trei ori mai mare decât media europeană.

Detaliile le vezi aici sau aici și tot acolo poți să te înscrii, prin completarea formularului. Sau poți să ne dai un semn direct la adresa de e-mail open@getleverage.ro și te direcționăm noi.

Îți mulțumim în avans pentru implicare. Împreună putem oferi cele mai bune tratamente și o șansă în plus la viață unor copii născuți prematur sau cu probleme grave!

 

 

'
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.