Tu ştii să negociezi şi să câştigi? Vezi unde te încadrezi

Leverage » Blog » Tu ştii să negociezi şi să câştigi? Vezi unde te încadrezi
Poate că termenul de negociere te duce cu gândul la merele pe care le cumperi din piață, la salariul pe care-l ceri la interviul de angajare sau, de ce nu, la ultima vanzare pe care ai facut-o la job. Realitatea e că negocierea înseamnă mult mai mult decât o tocmeală din care cineva trebuie să iasă câștigător (sau, de cele mai multe ori, toate părțile implicate).
Inconștient, negocierea stă în fiecare comportament pe care-l manifestăm cât e ziua de lungă. Și nu pentru că ai mereu ceva de vândut sau de cumpărat, ci pentru că trebuie să tratezi cu oameni diferiți, care comunică în mod diferit și reacționează la fel de diferit. A știi cum să te pliezi pe nevoile și stilul fiecăruia pentru a obține, în final, ceea ce îți dorești, înseamnă a fi un bun negociator.
Foto: Shutterstock
'
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.