Presiunea și efortul de vânzare sunt prea mari pentru tine?

Vânzarea Consultativă

Alege programul in-house care îți oferă instrumentele, tehnicile de persuasiune și abilitățile necesare pentru a înțelege nevoile celuilalt și a le transforma în pârghii pentru o vânzare de succes. Indiferent de industria în care activezi, cursul nostru ține cont de complexitatea produsului sau serviciului pe care îl oferi și te pregătește în consecință.

Cere o ofertă personalizată pentru a beneficia de acest curs in-house

675 € + TVA

curs deschis

7 – 8 decembrie 2023
București

Acest curs este pentru tine dacă…

lucrezi într-un domeniu în care clientului îi este dificil să înțeleagă ce primește și cum se diferențiază serviciul tău de altele similare, așa că este nevoie de un efort mai mare până la semnarea contractului

te lovești mai des de obiecții din partea potențialilor clienți decât de răspunsuri pozitive

pierzi clienți în favoarea unui competitor perceput mai ieftin

ești managerul unei echipe de vânzări și vrei să ai vânzători care să știe să relaționeze, să stăpânească tehnici de persuasiune, să nu se blocheze atunci când clientul le ridică o problemă și să fie capabili să explice cum îl ajută produsul sau serviciul tău pe cel din fața lor.

De ce să vii la cursul de vânzare consultativă

 • Înveți să vinzi eficient produse și/ sau servicii de valoare mare

  Nu este același lucru să vinzi pantofi, o mașină de ultimă generație sau un serviciu financiar. Desigur, fiecare are provocările lui. Cursul este dedicat în mod special vânzătorilor de produse sau servicii de valoare mare, care cer un angajament complex din partea clientului final.

 • Te pregătești pe baza unor simulări dedicate fiecărei etape a procesului de vânzare

  Dobândești obiceiuri și abilități de vânzare consultativă prin intermediul unui curs foarte practic. Treci prin simulări și role-play-uri dezvoltate pentru fiecare pas din procesul de vânzare, special adaptate pentru domeniul și provocările cu care te confrunți zilnic.

 • Faci o vânzare consultativă de succes și nu te mai tocmești ulterior

  O vânzare bine făcută te poate scuti ulterior de negocierea propriu-zisă. Cursul nostru te ajută să vinzi în așa fel încât să nu fie nevoie să te tocmești la preț. Clientul înțelege în primul rând plus-valoarea pe care i-o poți aduce.

 • Eficientizezi tot procesul de vânzare

  Pregătirea și planificarea procesului de vânzare, precum și tehnicile de persuasiune – pe care le înveți alături de noi – te ajută să pui întrebările potrivite, în așa fel încât să-ți dai seama mai ușor de potențialul unui lead. Aplici chiar de mâine întrebările și modul de abordare pe care le înveți la curs.

 • Te antrenezi cu specialiști acreditați internațional și experiență de peste 20 de ani în domeniu

  Echipa noastră de traineri are atât experiență directă de business, cât și expertiză în training și consultanță în vânzări și negociere.

De ce este diferit cursul nostru

Știm, sunt sute de cursuri de vânzare în București și în toată țara din care să alegi. Tocmai de aceea, e util să afli de la început de ce ne delimităm și despre ce NU este acest curs.

 • Nu privim vânzarea ca pe o manipulare

  Nu învățăm tehnici care să te ajute să „îi faci ceva” celuilalt la nivel subconștient.

 • Nu ne raportăm la vânzare ca la un proces prin care să-l bați la cap pe celălalt sau să insiști până în pânzele albe.

  Vânzarea reușită nu este despre a-l ruga pe cel din fața ta să cumpere, ci despre construirea unei relații profitabile pe termen lung pentru ambele părți.

 • Nu credem în 3, 5, 7 sau 10 pași spre o vânzare de succes

  Nu oferim rețete, ci un proces structurat, o serie de fundamente și tehnici de persuasiune care se aplică indiferent de industrie.

 • Nu te învățăm cum small talk-ul duce la o vânzare mai bună

  O deschidere corectă te poate ajuta, dar forțarea cu orice preț a apropierii de celălalt nu îți asigură rezultatul dorit.

 • Nu explorăm cum să împingem mai mult produsul/ serviciul pe care îl oferi,

  ci cum să devii un consultant și un om care rezolvă o problemă reală a clientului tău. Vânzare consultativă în loc de vânzare agresivă.

Ce înveți?

Ce înveți?

 • Cum să descoperi nevoile, motivațiile și dorințele pe care celălalt pune preț
 • Cum să pui, într-o manieră non-agresivă, întrebările corecte pentru a descoperi și a explora aceste nevoi
 • Cum să înțelegi intensitatea nevoilor pe care le are cel din fața ta
 • Cum să potrivești produsul/ serviciul pe care îl oferi cu nevoile/ dorințele pe care le-ai descoperit
 • Cum transmiți mesaje persuasive în vânzare și ce tehnici de persuasiune poți folosi
 • Cum faci față obiecțiilor pe care le poate aduce clientul în fața ofertei tale
 • Cum obții un angajament adecvat din partea unui client potențial și ce forme poate lua acest angajament în cazul tău
MAI MULT
ÎNSCRIE-TE
Radu Glonț
Consilier în negociere

Radu Glonț

 • Trainer și consilier în negociere
 • Peste 23 de ani experiență de business, în negocieri comerciale, vânzări și management de echipe de vânzători
 • Dezvoltă și susține programe de training și consultanță pentru jucători din mai multe industrii, cum ar fi: retail, auto, banking, medical, producție, consultanță, publicitate ș.a.; în cadrul Leverage, a pregătit în negociere și vânzări echipe ale unor companii ca: Honda Trading Romania, Regina Maria, Sameday, Banca Transilvania, Dona.Logistica, Decathlon, Adecco Romania, eJobs, Rewe Group (Penny Market), Valoris Center, Carrefour, The Public Advisors, ING Bank, Alinda România, Philips România, Telekom, Raiffeisen Bank, Avia Motors etc.
 • Absolvent al unor cursuri reper pentru domeniul de vânzare și negociere, cum ar fi: ”Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems”, susținut în cadrul Harvard Law School (Program on Negotiation), Storewars – Leading Business Simulation with High Impact on Negotiation (Zagreb); The Business of Our Business – Finance and Negotiating, DDB University (Londra); Account Management and Account Planning, James Hayhurst (Sofia); SPIN® Selling Skills – Leading Sales Training, Trend Consult (București).
 • Absolvent “Negotiation and Leadership – Dealing with difficult people and problems” – Program on Negotiation.
MAI MULT
Cui i se adresează

Cui i se adresează

Echipelor de vânzători profesioniști din orice industrie, care au de vândut produse și/sau servicii de valoare ridicată și/sau trec printr-un proces complex de vânzare

Metodologia cursului

Metodologia cursului

Valuable Failing Experience® – se bazează pe generarea unor situații-limită, dar în același timp sigure, care determină dorința de schimbare a obiceiurilor și deprinderea unor abilități noi

 

Simulări, role-play-uri și teste personalizate – adaptate fiecărei etape din procesul de vânzare, pot fi filmate și ulterior analizate

Trusted by

Review-uri

98.67% dintre clienții noștri ar recomanda cunoscuților cursurile Leverage

Lucia Ciuhureanu – Marionnaud

Cursul s-a dovedit extrem de util, datorită posibilității de aplicare imediată a cunoștințelor pe care le-am acumulat. Eram implicată într-o negociere cu un furnizor cu care intrasem în blocaj. La următoarea discuție, nu am mai venit cu o listă lungă de critici și plângeri, ci l-am întrebat cum vede colaborarea cu noi și ce își dorește de la ea. Așa am pus pe masă lucruri pe care ambele părți le puteau susține și am ajuns la un acord foarte clar, cu responsabilități și deadline-uri asumate. Leverage m-a ajutat să înțeleg ce e de făcut și cum să merg mai departe în negociere.

Adrian Nicoara – SME Regional Coordinator- ING Romania

Participarea la cursul susținut de Radu a fost o experiență interesantă și utilă.
Interesantă – pentru că am privit vânzarea mult mai profund, din “papucii” clientului.
Utilă – pentru că, în calitate de coordonator al unei echipe de vânzări, mi s-a oferit ocazia de a-mi vedea colegii din echipă reacționând în diverse ipostaze de vânzare, create cu măiestrie de Radu.
La aproximativ 3 săptămâni după curs încă ne amintim cele punctate, rezultatele fiind vizibil imbunătățite: mai multe întâlniri de calitate, cu mai multe oferte în piață și, nu în ultimul rând, clienți mulțumiți. Mulțumim, Radu!

Mihai Silviu Stan – Senior Relationship Manager SME ING Romania

Am rămas impresionat de adaptabilitatea lui Radu pe parcursul trainingului susținut. Este un profesionist care își demonstrează în mod firesc experiența acumulată. Ideile împărtășite au fost o gură de aer proaspăt pentru strategia mea de vânzare.

Ioana Stoica – Marketing Executive Visma

Radu a reușit să îmi schimbe complet părerea despre ce credeam eu că înseamnă negociere. Cu siguranță a fost unul dintre cele mai constructive traininguri la care am participat vreodată. E minunat când un om reușește să creeze o atmosferă în care ceilalți sunt relaxați și au curajul să se exprime. Mult success pe viitor!

Întrebări frecvente

În cadrul acestui program, pot să vin cu exemplele și situațiile mele concrete?

Bineînțeles. Discutăm cât se poate de aplicat pe provocările cu care tu și/ sau echipa ta de vânzători vă confruntați în activitatea de zi cu zi. Pornim de la nevoile și frământările voastre concrete legate de procesul de vânzare.

Ce voi obține în urma cursului?

Îți vei însuși un sistem fundamental pentru orice proces de vânzare persuasivă. Vei fi un vânzător echilibrat, matur, consultativ, în loc de unul perceput ca agresiv, insistent sau dezagreabil.

La ce nivel trebuie să fiu pentru a trece prin acest program?

Cursul nostru este personalizat pe experiența, industria și nevoile tale. Trimite-ne un mesaj ca să discutăm mai multe.

Cere informații

Lasă-ne un mesaj dacă vrei mai multe informații

Înscrie-te
675 € + TVA (curs deschis)

Preînscrieri – București

Radu Glonț

CUMPĂRĂ
E-book gratuit
Cum devii puternic în negociere

Descarcă gratuit studiul de caz „Cum devii puternic în negociere” semnat de Sabin Gîlceavă și află cum identifici și transmiți mesaje și semnale care te fac mai puternic într-o negociere.

Descoperă cum a reușit un antreprenor român, care părea să pornească dintr-o situație dezavantajoasă, să încheie un acord peste așteptările inițiale – prin aplicarea strategiilor corecte de reechilibrare a balanței puterii.

Materialul este bazat pe un caz real gestionat alături de specialiștii Leverage.