Vânzarea Persuasivă

Presiunea și efortul de vânzare sunt prea mari pentru tine?

Alege programul in-house care îți oferă instrumentele, tehnicile de persuasiune și abilitățile necesare pentru a înțelege nevoile celuilalt și a le transforma în pârghii pentru o vânzare de succes. Indiferent de industria în care activezi, cursul nostru ține cont de complexitatea produsului sau serviciului pe care îl oferi și te pregătește în consecință.

Acest curs este pentru tine dacă...

 • te lovești mai des de obiecții din partea potențialilor clienți decât de răspunsuri pozitive
 • pierzi clienți în favoarea unui competitor perceput mai ieftin
 • lucrezi într-un domeniu în care clientului îi este dificil să înțeleagă ce primește și cum se diferențiază serviciul tău de altele similare, așa că este nevoie de un efort mai mare până la semnarea contractului
 • ești managerul unei echipe de vânzări și vrei să ai vânzători care să știe să relaționeze, să stăpânească tehnici de persuasiune, să nu se blocheze atunci când clientul le ridică o problemă și să fie capabili să explice cum îl ajută produsul sau serviciul tău pe cel din fața lor.

De ce să vii la cursul de vânzare persuasivă

1

Înveți să vinzi eficient produse și/ sau servicii de valoare mare

Nu este același lucru să vinzi pantofi, o mașină de ultimă generație sau un serviciu financiar. Desigur, fiecare are provocările lui. Cursul este dedicat în mod special vânzătorilor de produse sau servicii de valoare mare, care cer un angajament complex din partea clientului final.

2

Te pregătești pe baza unor simulări dedicate fiecărei etape a procesului de vânzare

Dobândești obiceiuri și abilități de vânzare persuasivă prin intermediul unui curs foarte practic. Treci prin simulări și role-play-uri dezvoltate pentru fiecare pas din procesul de vânzare, special adaptate pentru domeniul și provocările cu care te confrunți zilnic.

3

Faci o vânzare persuasivă și de succes și nu te mai tocmești ulterior

O vânzare bine făcută te poate scuti ulterior de negocierea propriu-zisă. Cursul nostru te ajută să vinzi în așa fel încât să nu fie nevoie să te tocmești la preț. Clientul înțelege în primul rând plus-valoarea pe care i-o poți aduce.

4

Eficientizezi tot procesul de vânzare

Pregătirea și planificarea procesului de vânzare, precum și tehnicile de persuasiune – pe care le înveți alături de noi – te ajută să pui întrebările potrivite, în așa fel încât să-ți dai seama mai ușor de potențialul unui lead. Aplici chiar de mâine întrebările și modul de abordare pe care le înveți la curs.

5

Te antrenezi cu specialiști acreditați internațional și experiență de peste 20 de ani în domeniu

Echipa noastră de traineri are atât experiență directă de business, cât și expertiză în training și consultanță în vânzări și negociere.

De ce este diferit cursul nostru

Știm, sunt sute de cursuri de vânzare în București și în toată țara din care să alegi. Tocmai de aceea, e util să afli de la început de ce ne delimităm și despre ce NU este acest curs.

 • Nu privim vânzarea ca pe o manipulare
 • Nu învățăm tehnici care să te ajute să „îi faci ceva” celuilalt la nivel subconștient.

 • Nu ne raportăm la vânzare ca la un proces prin care să-l bați la cap pe celălalt sau să insiști până în pânzele albe.
 • Vânzarea reușită nu este despre a-l ruga pe cel din fața ta să cumpere, ci despre construirea unei relații profitabile pe termen lung pentru ambele părți.

 • Nu credem în 3, 5, 7 sau 10 pași spre o vânzare de succes
 • Nu oferim rețete, ci un proces structurat, o serie de fundamente și tehnici de persuasiune care se aplică indiferent de industrie.

 • Nu te învățăm cum small talk-ul duce la o vânzare mai bună
 • O deschidere corectă te poate ajuta, dar forțarea cu orice preț a apropierii de celălalt nu îți asigură rezultatul dorit.

 • Nu explorăm cum să împingem mai mult produsul/ serviciul pe care îl oferi,
 • ci cum să devii un consultant și un om care rezolvă o problemă reală a clientului tău. Vânzare persuasivă în loc de vânzare agresivă.

Ce înveți

 • Cum să descoperi nevoile, motivațiile și dorințele pe care celălalt pune preț
 • Cum să pui, într-o manieră non-agresivă, întrebările corecte pentru a descoperi și a explora aceste nevoi
 • Cum să înțelegi intensitatea nevoilor pe care le are cel din fața ta
 • Cum să potrivești produsul/ serviciul pe care îl oferi cu nevoile/ dorințele pe care le-ai descoperit
 • Cum transmiți mesaje persuasive în vânzare și tehnici de persuasiune poți folosi
 • Cum faci față obiecțiilor pe care le poate aduce clientul în fața ofertei tale
 • Cum obții un angajament adecvat din partea unui client potențial și ce forme poate lua acest angajament în cazul tău

Întrebare

În cadrul acestui program, pot să vin cu exemplele și situațiile mele concrete?

Răspuns

Bineînțeles. Discutăm cât se poate de aplicat pe provocările cu care tu și/ sau echipa ta de vânzători vă confruntați în activitatea de zi cu zi. Pornim de la nevoile și frământările voastre concrete legate de procesul de vânzare.

Întrebare

Ce voi obține în urma cursului?

Răspuns

Îți vei însuși un sistem fundamental pentru orice proces de vânzare persuasivă. Vei fi un vânzător echilibrat, matur, consultativ, în loc de unul perceput ca agresiv, insistent sau dezagreabil.

Întrebare

La ce nivel trebuie să fiu pentru a trece prin acest program?

Răspuns

Cursul nostru este personalizat pe experiența, industria și nevoile tale. Trimite-ne un mesaj ca să discutăm mai multe.

Cui i se adresează

 • echipelor de vânzători profesioniști din orice industrie, care au de vândut produse și/sau servicii de valoare ridicată și/sau trec printr-un proces complex de vânzare

Metodologie

Valuable Failing Experience®

se bazează pe generarea unor situații-limită, dar în același timp sigure, care determină dorința de schimbare a obiceiurilor și deprinderea unor abilități noi

Simulări, role-play-uri și teste personalizate

adaptate fiecărei etape din procesul de vânzare, pot fi filmate și ulterior analizate

Ce spun alții despre colaborarea cu noi

Cel mai important aspect care a cucerit echipa eJobs e combinația dintre training și consultanță, livrate într-o manieră relaxată, care i-a ajutat pe colegi să se deschidă și să fie 100% implicați. Implementarea strategiilor discutate în timpul cursului a dus la schimbarea mentalității echipei și la o perspectivă nouă, care îi ajută să fie mai încrezători în forțele proprii.

Bogdan Badea – CEO eJobs Group

Indiferent dacă lucrezi cu Sabin în calitate de partener de business sau de colaborator cu scopul de a obține de la alții lucrurile pe care ți le dorești, ai de câștigat. Întotdeauna am plecat de la masa negocierii mulțumită de rezultatul pe care l-am obținut și cu dorința să dezvolt colaborarea pe termen lung cu cel din fața mea. Sabin a venit cu propuneri care au răspuns nevoilor noastre și ne-a ajutat totodată să ne cunoaștem mai bine. Îl recomand cu încredere!

Ioana Savu – Former Manager ING Offices Management (ING Bank)

Sabin are o personalitate puternică și reușește cu succes să capteze atenția audienței la training. Foarte important, însă, este și faptul că oamenii pregătiți de el au obținut rezultate remarcabile aplicând noțiunile discutate în training. Sabin este un fin observator și evaluator al participanților din sesiuni, aspect deosebit de important pentru manageri. Negocierea este domeniul său favorit și îl prinde de minune.

Andrei Orosz – Former Sales Manager Beiersdorf Romania

Hai să vorbim mai multe!

Vrei sa discutăm în detaliu despre cum poți crește vânzările echipei tale?
Solicită o ofertă personalizată!

Cei care au participat la acest curs au fost interesați și de unul dintre serviciile noastre de consiliere în negociere: